Barcelona vrea să profite de situația lui Manchester City și să dea trei lovituri! Una e Guardiola

Barcelona Manchester City Pep Guardiola Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Februarie 2023, 13:47
Data actualizarii: Luni 13 Februarie 2023, 13:47

Barcelona vrea să profite în cazul în care Manchester City va fi sancționată pentru încălcarea fair-play-ului financiar.

În urmă cu o săptămână, Premier League anunța că Manchester City este anchetată, fiind acuzată că a încălcat de nu mai puțin de 100 de ori fair-play-ul financiar din Anglia, în ultimii ani. 

Barcelona vrea să profite de situația lui Manchester City!

Deși s-au scris multe pe subiect, inclusiv că se cere excluderea din competiție a campioanei en-titre sau depunctarea, cazul urmează să fie anchetat. 

Dacă se va lua o decizie împotriva echipei care a dominat fotbalul din Premier League în ultimii ani, atunci Barcelona ar vrea să profite și să dea nu mai puțin de trei lovituri. 

Pe lângă jucătorii Rodri și Julian Alvarez, ultimul campion mondial cu Argentina la finalul anului trecut, catalanii ar visa, scrie Fichajes, și la întoarcerea lui Pep Guardiola, antrenorul care a reușit cele mai mari performanțe din istoria recentă a clubului catalan, câștigând de două ori Liga Campionilor.

Declarația Premier League despre Manchester City

Într-o declarație, Premier League a afirmat că City a încălcat regulile care îi impun să furnizeze "informații financiare exacte care să ofere o imagine corectă și veridică a situației financiare a clubului".

Aceste informații au vizat veniturile clubului, care includ veniturile din sponsorizări și costurile de operare, mai precizează BBC.

Manchester City este campioana en-titre din Premier League și a câștigat nu mai puțin de șase titluri în ultimii 11 ani.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!