Barcelona e gata să dea marea lovitură! ”Messi al Angliei”, așteptat pe Camp Nou

Barcelona Manchester City Raheem Sterling Spania Logo-ul FC Barcelona
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 08:52
Data actualizarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 09:02

Barcelona a bifat primul transfer după ce Xavi a preluat echipa. Dani Alves a fost prezentat oficial, dar poate juca pentru gruparea catalană abia din iarnă.

Pe lângă Dani Alves, Barcelona este gata să-l readucă pe Camp Nou și pe Thiago Alcantara, dar marea lovitură ar putea veni de la Manchester City.

Raheem Sterling (26 de ani) este o țintă mai veche a catalanilor, iar acesta și-ar dori o schimbare, nemulțumit fiind de numărul de minute primite sub comanda lui Pep Guardiola.

Sterling, așteptat la Barcelona

Potrivit englezilor de la Mirror, Barcelona, care trece printr-o perioadă delicată din punct de vedere financiar, este gata să facă o ofertă de împrumut pentru Sterling, cu opțiune de cumpărare definitivă.

Cel mai probabil, clauza de cumpărare s-ar putea activa din vară, când Sterling va mai avea un singur an de contract cu Manchester City.

Sterling joacă la Manchester City din 2015, când ”cetățenii” au plătit 63,7 milioane de euro pentru a-l transfera de la Liverpool. În prezent, englezul, care poate evolua atât în flancul drept, cât și în cel stâng, este evaluat la 90 de milioane de euro.

Englezul a prins 15 meciuri în acest sezon pentru Manchester City, în toate competițiile, reușind să marcheze de două ori. Acesta a mai bifat și două assist-uri pentru ”cetățeni”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!