Spania

VIDEO Ce a găsit un fan al lui Real Madrid în telefon, după ce i l-a aruncat lui Eden Hazard: "Magic, pur și simplu!"

Real Madrid a sărbătorit, sâmbătă, cucerirea titlului cu numărul 35 din La Liga, după victoria clară cu Espanyol, scor 4-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Mai 2022, 17:35
Data actualizarii: Luni 02 Mai 2022, 17:36

Elevii lui Carlo Ancelotti au sărbătorit în Plaza de Cibeles și le-au prezentat trofeul fanilor dintr-un autocar decapotabil supraetajat. 

Ce a găsit un fan al lui Real Madrid în telefon, după ce i l-a aruncat lui Eden Hazard

Cu excepția lui Gareth Bale, la petrecerea lui Real Madrid au luat parte toți fotbaliștii din lot, inclusiv cei accidentați. Eden Hazard, transferat pentru 115 milioane de euro în 2019, a avut un sezon dezamăgitor, însă s-a distrat așa cum se cuvine la sărbătoarea madrilenilor.

În timpul petrecerii din oraș, un fan și-a aruncat telefonul către Eden Hazard, iar belgianul a făcut o mulțime de fotografii și clipuri video din autocar alături de colegii săi.

Ulterior, belgianul i-a returnat telefonul suporterului respectiv, care a postat pe rețelele sociale cadrele spectaculoase surprinse de fotbalist.

"Ce s-a întâmplat este magic, pur și simplu. Hazard i-a lăsat niște amintiri pe care fanul respectiv cu siguranță nu le va uita", a scris As.

"Când vine vorba de petreceri, Hazard nu rămâne la urmă. Cu un zâmbet larg pe față, belgianul a imortalizat momentele de bucurie cu... telefonul unui fan. Un suporter a avut buna idee de a-i arunca telefonul lui Hazard, care i-a umplut memoria cu selfie-uri și clipuri. Un moment prețios pentru fanul lui Real!", au scris și belgienii de la dhnet.be.

Eden Hazard (31 de ani), măcinat de accidentări și în acest sezon, a jucat în doar 22 de meciuri din acest sezon ale lui Real Madrid, a marcat un gol și a reușit două pase decisive.

Modifică setările cookies