Spania

Barcelona are o piedică în a transfera jucătorul dorit cu insistență de Xavi! Condiția ca Raphinha să sosească pe Camp Nou 

Transferul atacantului brazilian la FC Barcelona depinde de mai mulți factori.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Mai 2022, 22:53
Data actualizarii: Miercuri 04 Mai 2022, 22:58

Pe finalul sezonului, Barcelona se luptă pentru a-și consolida poziția a doua în La Liga, cu 4 etape rămase până la final. Însă Xavi Hernandez (41 ani) și Joan Laporta (59 ani) se gândesc deja la sezonul viitor. Iar în capul listei de transferuri este Raphinha (25 ani). Doar că Barcelona are o problemă în aducerea fotbalistului pe Camp Nou, ci anume suma solicitată de Leeds în schimbul său. Clubul din Anglia dorește să-l cedeze pe Raphinha în schimbul a 50 de milioane de euro, cerere pe care catalanii nu o pot satisface. 

Retrogradarea lui Leeds, în avantajul Barcelonei

Însă, potrivit Mundo Deportivo, Barcelona poate profita de situația dramatică de la Leeds. După 34 de etape, elevii lui Jesse Marsch (48 ani) se află pe locul 17, prima poziție care se salvează de la retrogradare, cu 2 puncte mai mult decât Everton, care are un meci mai puțin. În cazul în care vor cădea în eșalonul secund, Raphinha are stipulat în contract că poate fi cedat cu doar 25 de milioane de euro, sumă pe care Barcelona și-o permite să o achite. 

În ciuda formei slabe a lui Leeds, extrema din Brazilia a impresionat în acest sezon de Premier League. Are 10 goluri înscrise și 3 pase decisive în 31 de partide și este cotat la 45 de milioane de euro, conform Transfermarkt.

Modifică setările cookies