Barcelona cesar azpilicueta Chelsea Spania

Barcelona a trimis deja o ofertă pentru jucătorul aflat în capul listei de transferuri! Contract valabil pe două sezoane

Fotbalistul din Premier League este una dintre principalele ținte ale celor de la Barcelona pentru perioada de transferuri din vară.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 18:37
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 19:00

Experimentatul fundaș spaniol a intrat deja în ultimele luni de contract cu Chelsea și poate negocia cu o nouă echipă. 

Barcelona s-a arătat interesată de situația lui Azpilicueta încă de la începutul acestui an, și i-a propus deja un contract.

Barcelona, ofertă pentru Cesar Azpilicueta

Catalanii au înaintat deja o ofertă către internaționalul iberic, valabilă pe doi ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, notează spaniolii de la Sport.

Azpilicueta joacă la Chelsea din 2012, an în care a fost cumpărat de la Marseille pentru 8,8 milioane de euro. Acesta este evaluat de site-urile de specialitate la 11 milioane de euro. 

În Spania, Azpilicueta a evoluat doar pentru Osasuna, club la care a făcut și junioratul. Chiar și în ultimul an de contract, Azpilicueta este o piesă importantă în echipa celor de la Chelsea. A evoluat în 32 de partide sub comanda lui Thomas Tuchel, în toate competițiile, și poartă încă banderola de căpitan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!