Bale, fabrica de BANI! Galezul semneaza un contract de 25 de milioane de euro! Cine l-a convins:

Bale, fabrica de BANI! Galezul semneaza un contract de 25 de milioane de euro! Cine l-a convins:

►Sambata 19:00 Wigan – Arsenal in FA CUP, 21:00 LK "Uzina de Bataie" ►Duminica 17:30 Ajax - Ado Den Hag, 20:00 Finalele skandenberg: Ii paste bataia! 22:00 Stoica, primul meci in GLORY

Gareth Bale a fost protagonistul transferului anului 2013, cand s-a mutat de la Tottenham la Real Madrid pentru 100 de milioane de euro, insa galezul nu s-a ridicat 100% la asteptarile fanilor din Madrid. Bale s-a acomodat mai greu, dar a avut si momente bune pe Bernabeu.

Bale ramane insa o tinta atractiva pentru producatorii de echipament sportiv, care i-au propus un contract de 25 de milioane de euro pentru urmatorii sase ani. El are deja contract cu Adidas, cu care a semnat de la varsta de 16 ani.

Chiar daca nu merge la Cupa Mondiala, galezul intra in echipa cu Messi, Neymar, Van Persie si Robben, jucatori cu contracte imense de sponsorizare.

Adidas a asteptat plecarea lui Bale de la Tottenham pentru a demara negocierile de prelungire, pentru a fi siguri ca mijlocasul va juca constant in Champions League.

Cristiano Ronaldo ramane cel mai bine platit fotbalist din lume din contractele publicitare. El castiga peste 30 de milioane de euro pe an, cu cateva milioane mai mult decat primeste Messi. Ibrahimovic si Rooney sunt si ei in topul fotbalistilor care profita din plin de imaginea lor. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies