Avantaj FC Barcelona! Jucătorul "aproape" transferat pe Stamford Bridge ar fi ajuns la un acord cu formația catalană

Jules Kounde Chelsea fc barcelona transfer jules kounde Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Iulie 2022, 10:34
Data actualizarii: Sambata 23 Iulie 2022, 10:46

Schimbare de situație în cazul transferului lui Jules Kounde (23 ani), jucătorul "vânat" de FC Barcelona și Chelsea.

În urmă cu câteva zile, presa din Marea Britanie anunța mutarea fundașului fancez pe Stamford Bridge, însă cele mai noi informații apărute la nivel internațional prezintă aproape ca sigură o înțelegere între jucător și clubul catalan.

Jurnalistul Gerard Romero a publicat pe contul oficial de Twitter un mesaj prin intermediul căruia a dezvăluit că Jules Kounde (23 ani) este "în proporție de 99%" jucătorul lui FC Barcelona. 

"În această dimineață, Barca și Sevilla au ajuns la o înțelegere de principiu pentru Jules Kounde.

Mutarea este realizată în proporție de 99%, cu excepția unui cataclism în următoarele ore... fundașul central de la Sevilla va fi catalan", a scris celebrul jurnalist.

Ce scria presa din Marea Britanie în urmă cu câteva zile

Englezii au anunțat că FC Sevilla și Chelsea ar fi ajuns la un acord de principiu pentru transferul lui Jules Kounde. Conform The Times, mutarea era ca și făcută, suma oferită de londonezi pentru fundașul francez fiind de 60 de milioane de euro. 

Sursa citată informează că jucătorul urma să semneze un contract valabil pe următoarele cinci sezoane, după negocieri riguroase ce au avut loc în ultimele ore. Chelsea a pus „la bătaie” tot arsenalul său pentru a-și asigura semnătura lui Kounde. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!