Atac al lui Real Madrid la adresa lui Platini. Declaratiile care i-au scos din sarite pe spanioli

Atac al lui Real Madrid la adresa lui Platini. Declaratiile care i-au scos din sarite pe spanioli

Lupta pentru Balonul de Aur din fotbal se transforma intr-un nou scandal intre Real Madrid si Michel Platini.

Cristiano Ronaldo, Leo Messi si Manuel Neuer sunt cei trei finalisti pentru Balonul de Aur din acest an. Platini deja s-a pronuntat, desi ar fi trebuit, prin functia sa, sa fie perfect neutru.

Tocmai asta critica si clubul Real Madrid, dupa ce Platini a declarat ca "un castigator al Mondialului ar trebui sa primeasca Balonul de Aur", favorizandu-l evident pe neamtul Neuer.

Intr-un comunicat de presa postat pe site-ul lui Real Madrid, clubul il critica pe Platini pentru pozitia sa:

"Avand in vedere opiniile exprimate de presedinte UEFA Michel Platini fata de persoana care ar trebui sa primeasca Balonul de Aur, Real Madrid vrea sa spuna urmatoarele lucruri:

"In primul rand, suntem surprinsi de exprimarea opiniei fara de castigatorul Balonului de Aur, mai ales ca, fiind in fruntea fotbalului, ar trebui sa fie complet neutru.

"In al doilea rand, Balonul de Aur este un premiu acordat performantelor individuale, nu colective. In concluzie, credem ca nu exista nicio indoiala Cristiano Ronaldo a fost cel mai bun fotbalist al anului la capitolul performantelor individuale", scrie Real Madrid intr-un comunicat de presa.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot ce trebuie să știm despre vaccinul anti-COVID. România, pe lista țărilor care l-au rezervat
BRAT