DEGEABA! Recordul lui Messi a fost facut KO de Real Madrid! "Cristiano este cel mai bun din istorie!" Cum au stabilit asta:

DEGEABA! Recordul lui Messi a fost facut KO de Real Madrid! "Cristiano este cel mai bun din istorie!" Cum au stabilit asta:

Cei de la Real Madrid TV au facut o socoteala, dupa care au stabilit ca recordul lui Messi este, de fapt, al lui Ronaldo. :)

Messi a devenit cel mai bun marcator al campionatului din Spania: 253 de goluri in 9 ani de La Liga, intr-un total de 289 de partide.

Numai ca Real Madrid TV arata ca, de fapt, Messi nu e cel mai bun, chiar daca a trecut cu doua reusite de recordul lui Telmo Zarra, care avea 'in cont' 251 de reusite.

Potrivit sursei citate, Ronaldo e primul, datorita mediei de goluri pe care le-a reusit pana acum. Portughezul este la Real Madrid doar din 2009, timp in care a jucat 176 de meciuri si a marcat 197 de goluri, doar in campionat.

Cei de la televiziunea lui Real Madrid afirma ca portughezul e primul datorita mediei de goluri, raportata la meciurile jucate in La Liga: 1,12, in timp ce Messi are o medie de 0,87.

Altfel, Messi nu este nici macar al doilea, pentru ca locul secund este ocupat de Telmo Zarra, cu o medie de 0.91 (251 de goluri in 277 de meciuri).

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies