ASTA E NOUL CAMP NOU! Imagini senzationale cu viitorul stadion de 600 de milioane al Barcelonei! VIDEO

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2016, 16:08
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2016, 16:14

Barcelona va avea casa noua din 2022! 

Catalanii au prezentat oficial proiectul pentru noul Camp Nou, proiect intitulat Esapi Barcelona si care are ca termen de finalizare anul 2022.

Catalanii vor investi 600 de milioane de euro in modernizarea stadionului actual, care isi va pastra caracteristicile arenei originale, construite in 1957. Stadionul va fi modernizat la toate capitolele, iar capacitatea va fi marita la peste 100.000 de locuri. Presedintele clubului, Josep Maria Bartomeu i-a anuntat pe fani ca performantele echipei nu vor fi afectate de investitia imensa in noul stadion.

Autoritatile locale s-au implicat si vor asigura suma necesara pentru noul stadion. Prin noul Camp Nou, catalanii spera sa atraga mai multi turisti in Barcelona, unul dintre cele mai vizitate orase din Europa. 

"Va fi cel mai frumos stadion din lume", a declarta Joan Laporta, politician important in Catalunia. "Toate fortele din regiune s-au unit si va dam asigurari ca performantele echipei nu vor fi afectate de investitia in noul stadion. Toata lumea isi doreste sa avem o arena noua, iar aceasta va fi un edificiu important pentru regiune", a spus fostul presedinte al Barcei. 

La conferinta a vorbit si Iniesta, care nu crede ca va mai juca fotbal in 2022. "Noul stadion va fi cu siguranta un motiv de mandrie pentru noi. Eu nu stiu daca voi mai juca, dar ma voi bucura la fel de mult de noua arena". 

Etapele in care va fi construit noul Camp Nou

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!