Are numarul 10 pe spate si e asteptat sa ajunga un superstar! Odegaard vorbeste despre cea mai spectaculoasa experienta a sa la Real Madrid!

Are numarul 10 pe spate si e asteptat sa ajunga un superstar! Odegaard vorbeste despre cea mai spectaculoasa experienta a sa la Real Madrid!

Are 16 ani si viseaza sa devina un idol la Real Madrid.

Odegaard nu a prins inca minute la prima echipa, dar este deja o mica vedeta la Real Castilla. Joaca cu numarul 10 pe spate si este antrenat de Zidane, unul dintre idolii sai.

Pustiul norvegian a vorbit pentru presa internationala despre experienta "Real Madrid":

"Am vizitat-o pe Liverpool, am fost la Manchester United si la Manchester City, sunt echipe foarte frumoase, dar alegerea mea a fost Real Madrid si sunt foarte fericit"

"Real e foarte buna. Este un loc excelent daca vrei sa ajungi un fotbalist bun. La Castilla am primit numarul 10 si este o mare responsabilitate pentru ca este numarul meu favorit si o sa ma bucur de el"

"Am vorbit cu Rafa Benitez putin de tot. Telul meu este sa devin un jucator mai bun si sa cresc in fiecare zi"

"Cine stie, poate in viitor Anglia va fi in cariera mea, vom vedea cu timpul. Acum sunt foarte fericit de situatia mea de la club. Zidane este un mare antrenor, un om de la care am multe de invatat. A fost cel mai bun din lume si este un privilegiu pentru mine sa lucrez alaturi de el", a declarat Martin Odegaard.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies