Andres Iniesta Leo Messi Spania

Andres Iniesta a spus care sunt diferențele dintre Leo Messi din prezent și cel alături de care a jucat: „E singurul lucru pe care l-a făcut!” Ce a spus despre Mondial 

Andres Iniesta (38 ani) este unul dintre jucătorii alături de care Leo Messi a reușit să scrie istorie în fotbalul mondial. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 12:34
Data actualizarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 12:38

Mijlocașul spaniol a făcut parte din echipa Barcelonei care a reușit să cucerească toate trofeele posibile sub comanda lui Pep Guardiola, iar apoi alături de Luis Enrique. Andres Iniesta a plecat de la FC Barcelona în iulie 2018, transferându-se în Japonia, la Vissel Kobe, unde joacă și în prezent. 

Fotbalistul a acordat recent un interviu în care a vorbit și despre superstarul argentinian, care s-a despărțit și el, într-un mod șocant, de FC Barcelona, în urmă cu mai bine de un an. 

Ce a spus Andres Iniesta despre Leo Messi 

Andres Iniesta încă îl consideră pe fotbalistul argentinian ca fiiind cel mai bun jucător din lume și a comentat și posibilitatea revenirii pe Camp Nou a jucătorului care în prezent evoluează la Paris Saint-Germain. 

„Messi cel dinainte și cel din prezent sunt complet diferiți. El este numărul unu. Singurul lucru pe care l-a făcut a fost să crească, să devină mai bun și să își facă coechipierii mai buni. O echipă care îl are pe Messi are un avantaj important în obținerea victoriilor și titlurilor. 

Nu am văzut pe nimeni capabil să facă lucrurile pe care el le face. Nu este niciodată ușor să te întorci la Barcelona, însă Leo se poate întoarce, este în continuare o posibilitate”, a spus Iniesta pentru TYC Sports

Totodată, vorbind și despre Campionatul Mondial din Qatar care urmează să înceapă în mai puțin de o lună, cel care a câștigat titltul mondial alături de Spania în 2010 a dezvăluit că o vede pe Argentina drept una dintre marile favorite. 

„Argentina este una dintre candidate la Campionatul Mondial. Au o echipă incredibilă, cu jucători tineri și experimentați. Se află într-un moment bun. Dacă Messi e acolo, desigur că este unul dintre favoriți. Alte echipe favorite sunt Brazilia, Spania și Franța. Dacă Leo câștigă Campionatul Mondial, voi fi fericit pentru el”, a adăugat mijlocașul spaniol.  

Modifică setările cookies