Spania

Ancelotti a vorbit pentru prima oara despre scandalul dintre Cristiano Ronaldo si Bale: "A zis ca nu stie unde va juca din 2016?"

Carlo Ancelotti a comentat astazi intr-o conferinta de presa situatia dintre Cristiano Ronaldo si Gareth Bale, dupa ultimul lor meci la Real.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015, 17:49
Data actualizarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015, 17:57

Meciul dintre Real Madrid si Espanyol a scos la lumina o tensiune intre el si Cristiano Ronaldo. In mai multe faze de atac, Bale a preferat sa continue de unul singur, desi Ronaldo astepta o pasa decisiva. Televiziunea spaniola care a transmis meciul a surprins un moment in care Cristiano il injura pe Bale pe teren: "Cateaua care ti-a dat nastere!", a spus, nervos, Ronaldo, pe gazon.

Daca dupa meci Carlo Ancelotti s-a rezumat sa declare doar: "Daca vor fi cazuri de egoism in echipa, le vom repara. Una dintre principalele compontente din echipa noastra este altruismul", astazi, intr-o conferinta de presa, italianul a declarat ca nu exista probleme intre cei doi:

"Nu sunt ingrijorat ca a spus Cristiano Ronaldo ca nu stie unde va juca la anul. Relatia lui cu Bale este buna. Am revazut faza in care Cristiano s-a suparat ca Bale nu i-a pasat si va spun ca a fost dificil sa-i paseze acolo. Gareth a facut un meci fantastic si sunt sigur ca si urmatorul va fi la fel de bun", a declarat Carlo Ancelotti intr-o conferinta de presa.

Modifică setările cookies