Adevărul despre relația dintre Nasser Al-Khelaifi și Florentino Perez. Șeicul de la PSG a dezvăluit tot despre cazul Mbappe

Florentino Perez Nasser Al-Khelaifi PSG Real Madrid Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Mai 2022, 20:16
Data actualizarii: Marti 24 Mai 2022, 20:46

Kylian Mbappe (23 ani) a semnat prelungirea contractului cu Paris Saint-Germain, având o înțelegere valabilă până în 2025. 

Atacantul francez a surprins pe toată lumea cu decizia sa, mai ales după ce transferul la Real Madrid era dat ca fiind ca și rezolvat. Mbappe a semnat un nou contract cu Paris Saint-Germain, iar presa internațională a dezvăluit că fotbalistul a devenit cel mai bine plătit jucător din lume odată cu noua propunere semnată. 

Într-un interviu acordat pentru TNT Sports Brazilia, Nasser Al-Khelaifi a vorbit despre felul în care au decurs negocierile cu Mbappe, dar și despre relația cu Florentino Perez.

"Adevărul este că respect pe toată lumea, dar nu am o relație bună cu el. După Superligă... Respect Real Madrid, un club mare, ei ne respectă pe noi. Nu am vorbit niciodată cu Florentino despre Mbappe, pentru că Kylian este jucătorul nostru și nu trebuie să vorbesc cu nimeni. 

Am vorbit cu Florentino Perez la meciul din Liga Campionilor. Am fost foarte dur cu el. I-am spus că sunt fericit să vorbim, dar dacă vrea să facă lucruri pe la spatele meu, nu sunt interesat", a spus oficialul clubului parizian. 

Nasser Al-Khelaifi a făcut o dezvăluire neașteptată: "Real Madrid l-ar fi plătit mai mult decât noi!"

Oficialul campioanei Franței a mărturisit că nu a declarat cifrele tranzacției în niciun moment, însă a spus că proiectul sportiv a contat. Mai mult decât atât, Al-Khelaifi a declarat că Real Madrid i-ar fi oferit un salariu mult mai mare decât cel pe care l-a primit de la Paris. 

"Nu am anunțat niciodată cifrele tranzației. Banii nu sunt cei mai importanț, așa cum se crede în Spania. Cel mai important lucru a fost proiectul sportiv. Real Madrid l-ar fi plătit mai mult decât noi. Repet și confirm acest lucru", a declarat Nasser Al-Khelaifi, citat de Transfer News Live. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!