"33 de sefi de club cer eliberarea lui!" Condamnat pentru coruptie, presedintele Sevillei ar putea iesi din inchisoare!

Autor: Sport.ro
Vineri 24 Ianuarie 2014, 08:19

	"33 de sefi de club cer eliberarea lui!" Condamnat pentru coruptie, presedintele Sevillei ar putea iesi din inchisoare!

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal

17 presedinti de club din Primera Division din 20 si alti 16 din Segunda au intocmit o petitie pentru eliberarea lui Jose Maria Del Nido - este anuntul facut de unul dintre cele mai importante posturi de radio din Spania, Cadena Ser.

Potrivit sursei citate, sefii cluburilor spaniole, exceptiile din La Liga fiind reprezentate de Abdullah Bin Nasser Al Thani (patronul Malagai), Miguel Guillen (Real Betis) si Josu Urrutia (Athletic Bilbao), cer eliberarea fostului presedinte al Sevillei, condamnat in urma cu o luna de zile la inchisoare.

Acestia au inaintat documentul semnat autoritatilor spaniole, dorind ca omologul lor sa fie gratiat.

Unul dintre cei care nu au semnat, Josu Urrutia, a tinut, insa, sa transmita faptul ca s-a aflat in imposibilitatea de a ajunge sa semneze documentul.

"Nu am putut ajunge pentru ca aveam meci in Cupa Regelui cu Real Betis. Nu am semnat atunci. Oricum, nu stiu altceva despre intalnirea avuta de alti presedinti, nu am fost anuntat ca va avea loc. Nu spun ca nu a avut loc, spun doar ca nu am stiut ca va avea loc. Eu incerc sa reprezint cat mai bine interesele clubului meu, asta ma intereseaza", a spus Urrutia.

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies