Erling Haaland Joao Cancelo Manchester City Real Madrid Spania

180 de milioane de euro pentru transferul lui Erling Haaland! Clubul care vrea să profite de clauza norvegianului

Erling Haaland (22 de ani), atacantul transferat recent de Manchester City, care face deja furori în Premier League, are o clauză de reziliere în valoare de 180 de milioane de euro, care va putea fi activată peste doi ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 16:31
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 16:31

Real Madrid, campioana Europei la fotbal, îşi programează deja viitoarele transferuri, în vederea întineririi echipei, iar una dintre principalele sale ţinte este norvegianul Erling Haaland, atacantul formaţiei engleze Manchester City, scrie cotidianul sportiv spaniol AS.

Real Madrid vrea să profite de clauza de reziliere a lui Erling Haaland, în valoare de 180 de milioane de euro

Haaland a semnat în această vară un contract pe cinci ani cu campioana en titre a Angliei, în care a inclus însă o clauză de reziliere în valoare de 180 de milioane de euro, care va putea fi activată în vara lui 2024, lucru de care doreşte să profite Real Madrid.

Atacantul norvegian, "a cărui dorinţă de a îmbrăca tricoul blanco a rămas intactă", este considerat înlocuitorul ideal pentru golgheterul francez Karim Benzema, care va împlini 35 de ani în luna decembrie, adaugă AS.

Între Erling Haaland şi Real Madrid au mai existat anterior discuţii, tatăl fotbalistului vizitând centrul de pregătire de la Valdebebas împreună cu regretatul impresar Mino Raiola, însă atacantul a preferat în final să semneze cu Manchester City, unde avea asigurat un loc de titular, nedorind să intre în competiţie cu Benzema pe Santiago Bernabeu, subliniază cotidianul iberic.

Real Madrid mai are în vizor şi un alt jucător al "cetăţenilor", portughezul Joao Cancelo, care a mai evoluat în Primera Division la Valencia, între 2014 şi 2018, pe care ar dori să-l aducă pe Santiago Bernabeu în vara viitoare, pentru o sumă maximă de 40-50 milioane de euro.

VIDEO Erling Haaland, jucătorul lunii august în Premier League

Agerpres

Modifică setările cookies