Erling Haaland Manchester City Norvegia Campionate externe

Secretele 'bestiei' Haaland au fost dezvăluite! Cum reușește să înscrie goluri pe bandă rulantă 

Erling Haaland (22 ani) este unul dintre tinerii fotbaliști importanți ai Europei. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 26 Septembrie 2022, 16:48
Data actualizarii: Luni 26 Septembrie 2022, 17:10

Încă de la apariția pe prima scenă a fotbalului atacantul norvegian de 1.94 m a impresionat prin golurile pe bandă rulantă pe care le-a marcat. În această vară, Erling Haaland a fost transferat de Manchester City și deși specialiștii se așteptau ca el să clacheze, atacantul a reușit să marcheze deja 11 goluri în 7 meciuri jucate în Premier League. 

Fotbalistul este unul dintre cei mai în formă jucători ai planetei, însă forma de zile mari are în spate o disciplină nemaiîntâlnită și multă dorință de performanță. Jucătorul lui Manchester City și-a dezvăluit recent secretele formei foarte bune. 

Secretele formei bune a lui Erling Haaland 

Jucătorul a reușit să aibă un somn chilibrat folosindu-se de o metodă revoluționară, după cum informează sport.es. Erling Haaland folosește niște ochelari speciali pe care îi pune cu câteva ore înainte de a se culca, ochelari care filtrează lumina aparatelor, lumina intensă a lămpilor, dar și a camerelor frigorifice. 

Mai mult decât atât, atacantul evită să folosească dispozitivele electronice înainte să doarmă. Dieta sa este un alt detaliu important care îl ajută pe jucător, după cum a dezvăluit fostul său antrenor personal, Erase Seenslid. 

Atacantul mănâncă farfurii întregi de pui și paste gătite fără sare și oțet și farfurii de pește spadă, dorada, toate gătite cu vereață. Bea în principal apă și evită băuturile cu zahăr și alimentele congelate, alegând să mănânce în principal doar produse proaspete. 

În perioada petrecută la Borussia Dortmund, Erling Haaland a reușit să pună 12 kilograme de masă musculară în 15 luni. 

„Corpul său răspunde atât de bine antrenamentelor pentru că are genetică privilegiată. A pus 12 kilograme de musculatură în 15 luni. A fost o nebunie. I-am construit musculatura de la zero. Întotdeauna era cel mai apropiat de bufet și farfuria lui era literalmente un munte de mâncare”, a spus Seenslid conform sursei citate. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies