158 de milioane pentru Neymar! Barcelona poate fi obligata sa plateasca o suma uriasa drept despagubiri! Ce spun spaniolii:

Autor: Sport.ro
Miercuri 29 Ianuarie 2014, 10:20

	158 de milioane pentru Neymar! Barcelona poate fi obligata sa plateasca o suma uriasa drept despagubiri! Ce spun spaniolii:

► Fotbal in jurul lumii: de la Hollywood la Amsterdam! SUA – Coreea de Sud, sambata 00:00, si Utrecht –Ajax, duminica 13:30, LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

Transferul brazilianului Neymar la Barcelona a iscat un scandal de proportii, ajungandu-se chiar la demisia presedintelui Sandro Rosell, cel acuzat ca a "scos" din vistieria clubului cateva zeci de milioane de euro  mai mult decat a declarat.

Mai mult, noteaza cotidianul spaniol El Mundo, scandalul este departe de a fi finalizat, investigatiile fiind in plina desfasurare.

Jurnalistii iberici spun ca Barca ar putea fi obligata sa achite o suma uriasa catre bugetul de stat, reprezentand impozitul pentru mutarea fotbalistului.

Autoritatile cred ca Barca a platit cele 50 de milioane de euro catre N&N (Neymar&Neymar) ca o remuneratie mascata, insa pentru care nu a achitat impozit. Astfel, marea intrebare e legata de taxa ce va trebui platita.

Daca se va demonstra ca Neymar a primit cele 50 de milioane de euro, clubul (angajatorul) va trebui sa plateasca impozitele catre statul spaniol.

Catalunia este una dintre regiunile cu cele mai mari impozite din Europa, alaturi de statul suedez, taxele ajungand chiar si la 56%. Astfel, noteaza El Mundo, clubul blaugrana ar putea fi nevoit sa plateasca alte 63 de milioane.

Pe langa cele 50 de milioane platite catre Neymar si cele 63 ce ar putea fi achitate catre statul spaniol, alte cateva zeci de milioane ar fi fost platite sub forma unor bonusiri, ajugandu-se la un total de 158 de milioane euro.

Ministrul Transporturilor acuză nereguli la Metrorex: „Sporul de metrou este aplicat abuziv”
BRAT

Modifică setările cookies