Barcelona Florentino Perez Neymar Real Madrid Sandro Rosell Spania

Acuzatii uluitoare in Spania: "Florentino Perez a facut presiuni pentru a-l <distruge> pe Rosell! Seful Realului l-a sunat pe fostul prim-ministru, iar dosarul a fost deschis"

► Fotbal in jurul lumii: de la Hollywood la Amsterdam! SUA – Coreea de Sud, sambata 00:00, si Utrecht –Ajax, duminica 13:30, LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Ianuarie 2014, 09:05
Data actualizarii: Miercuri 29 Ianuarie 2014, 14:47

Sandro Rosell si-a dat demisia la sfarsitul saptamanii trecute, acesta alegand sa plece de la Barcelona dupa deschiderea dosarului "Neymargate", asa cum a fost numit de iberici.

Mai exact, presedintele Barcelonei a fost acuzat de un membru al Consiliului de Administratie (Jordi Cases) ca a "scos" cateva zeci de milioane din conturile Barcelonei, acesta platind o suma mult mai mare decat cea declarata pentru Neymar.

Acum jurnalistii spanioli investigheaza si ei atent cazul, iar unii vin chiar cu niste ipoteze uluitoare.

Toate ziarele spaniole scriu astazi despre o declaratie facuta de jurnalistul Xavier Bosch la RAC1, acesta spunand ca inceperea dosarului a fost "comandata" de Florentino Perez.

Bosch sustine ca intreg Consiliul de Administratie al Barcei ar fi fost recent instiintat ca presedintele Realului, Florentino Perez, ar fi avut mai multe contacte cu fostul prim-ministru Jose Maria Aznar, dupa ce El Confidencial a anuntat ca justitia nu se va autosesiza in cazul transferului lui Neymar.

Mai departe, Aznar l-ar fi contactat la randul sau pe Ministrul Justitiei - Alberto Ruiz Gallardon, ajungandu-se in cele din urma la o noua decizie, in speta deschiderea dosarului.

Carles Vilarrubi, vice-presedintele Barcelonei, a refuzat sa comenteze marturia facuta de Xavier Bosch, limitandu-se in a spune: "Intr-o zi se va afla exact ce s-a intamplat, asa cum s-a intamplat si in dosarul lui Di Stefano".

Modifică setările cookies