Mult <Tam-Tam> pentru NIMIC! Dezvaluire incredibila a tatalui lui Neymar! De cand a rezolvat Barcelona transferul brazilianului:

Autor: Sport.ro
Miercuri 29 Ianuarie 2014, 09:46

	Mult &lt;Tam-Tam&gt; pentru NIMIC! Dezvaluire incredibila a tatalui lui Neymar! De cand a rezolvat Barcelona transferul brazilianului:

► Fotbal in jurul lumii: de la Hollywood la Amsterdam! SUA – Coreea de Sud, sambata 00:00, si Utrecht –Ajax, duminica 13:30, LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

"Neymar, fotbalistul Barcelonei inca din 2011" - este unul dintre titlurile aparute astazi in cotidianul spaniol MARCA.

Potrivit jurnalistilor iberici, tatal brazilianului a recunoscut ca a primit o transa de 10 milioane de euro inca din anul 2011, cu mult inainte ca telenovela transferului sa inceapa.

"Neymar putea sa paraseasca Santos doar pentru Barcelona. E treaba mea sa am grija si sa ii asigur fiului meu cel mai bun contract posibil", a spus Neymar Senior intr-o conferinta de presa sustinuta in Brazilia.

Cu toate acestea, brazilianul a tinut sa infirme faptul ca Barca a incalcat cumva regulamentele FIFA, spunand ca suma a fost platita ca urmare a unui pre-contract semnat.

Clubul catalan ar fi virat 10 milioane de euro in contul companiei N&N, detinuta de tatal atacantului, pentru ca in vara lui 2013 sa mai trimita alte 30 de milioane.

Daca Neymar si-ar fi schimbat decizia, compania tatalui sau ar fi trebuit sa restituie cele 10 milioane de euro, a mai spus seniorul, adaugand si faptul ca Santos stia de intelegere.

"Vreau ca fiul meu sa se poata concentra doar asupra fotbalului, sa isi poata asigura prezenta la Campionatul Mondial si sa dea totul pentru echipa. Din acest motiv doresc sa rezolvam aceasta situatie", a incheiat Neymar Senior.

Potrivit datelor publicate de Barcelona, clubul catalan a platit 57 de milioane de euro in schimbul transferului, dintre care 40 au fost incasate de compania N&N.

Cu toate acestea, o investigatie masiva a fost pornita in Spania, conducand chiar la demisia presedintelui Sandro Rosell.

Unele surse spun ca adevarata suma s-ar ridica la mai mult de 100 de milioane de euro.

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies