SUPER INTERVIU cu Ilie Nastase! "Blonde sau brunete?" / "Amandoua... De-odata!" :)) "Nasty" a lamurit mitul celor 2000 de femei VIDEO

Ilie Nastase a fost astazi la Ora Exacta in Sport, la PRO X.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Martie 2019, 13:51
Data actualizarii: Luni 11 Martie 2019, 13:51

Ilie Nastase a fost in aceasta dimineata la Ora exacta in sport, si a acceptat sa raspunda la cateva intrebari fulger.

Fostul mare campion roman, primul lider mondial din clasamentul ATP, si un om cu o poveste de film, "Nasty" a lamurit si mitul celor 2000 de femei care i-ar fi trecut prin pat de-a lungul vietii.

Iata mai jos raspunsurile lui Ilie Nastase:

Cea mai frumoasa tara din Europa, ca destinatie de vacanta?
Toate tarile din Europa sunt frumoase, toate au locuri frumoase, toate au femei frumoase. Dar pentru mine e o singura tara de dor, Romania.

Daca nu v-ati fi nascut in Romania, ce nationalitate v-ati fi ales, daca se putea alege?
Italiana.

Bere sau vin?
Vin. Aaa, dar nu ma mai intreba de asta, ca nu... apa, gata, apa beau! (rade)

Blonde sau brunete?
Amandoua. De-odata. (rade)

Formatia sau cantaretul preferat?
Dan Bittman.

Ati cantat vreodata la vreun instrument?
Am cantat, am facut o melodie in Franta. Se numea Globe Trotter Lover, si am cantat-o in direct la televiziunea franceza. La voce am cantat, la instrumente niciodata.

La film cu sotia/prietena, sau la meci cu baietii?
La meci cu baietii.

Masini de epoca, din colectia domnului Tiriac, sau masini moderne? Ce alegeti?
Am un Citroen facut cadou de domnul Tiriac din '74, si imi place foarte mult. Dar n-am putut sa il folosesc pentru ca eram senator, si nu puteam sa primesc cadouri. Dar poate o sa il inscriu acum.

Alb sau negru.
Alb. (rade) Da, e discriminare.

O fata sau doua fete?
In general una.

2000 sau 2500?
Nici una, nici alta. Mai putin. Nu stiu, ca nu le-am calculat, si nu le calculez, dar treaba asta a plecat de la domnisoara care a scris biografia mea, cea care scrisese si biografia lui Beckham. Voia ceva ca sa vindem cartea, imi tot spunea asta. Eu ii explicam ca in autobiografie nu poti sa minti. Poti sa faci o carte de fictiune, asa da. Ea imi tot zicea ca nu, ma tot batea la cap zi de zi, ca inregistram in Franta, unde aveam eu casa.
Si la un moment dat, pe la ora 11, dupa ce am luat doua, trei pahare, i-am spus: <<Uite, vreau sa iti spun adevarul, nu ti l-am spus pana acum. Au fost 2500!>> Si ea zice <<Ei, asa te vreau!>> Si de-asta a aparut 2500, dar nu e adevarat.

Vedeti in video - de ce crede Nastase ca Halep nu ar trebui sa isi mai angajeze un antrenor, ce "antrenoare" avea el in anii '70 si care este cea mai mare nebunie pe care a facut-o vreodata la un meci de tenis.

CITESTE SI

Modifică setările cookies