Neymar nu scapa! Dupa Messi si Cristiano Ronaldo, brazilianul are acum probleme cu Fiscul! Ce se intampla cu starul lui PSG!

Neymar nu scapa! Dupa Messi si Cristiano Ronaldo, brazilianul are acum probleme cu Fiscul! Ce se intampla cu starul lui PSG!

Luni 11 Martie 2019, 12:37

Neymar, pe urmele lui Messi si Cristiano Ronaldo.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Brazilianul si-ar fi dorit sa fie pe urmele lui Leo Messi si Cristiano Ronaldo din punct de vedere sportiv, insa Neymar are si el acum probleme cu Fiscul spaniol.

Leo Messi a platit 2 milioane de euro catre statul spaniol, in timp ce tatal sau a achitat o amenda de 1.395.000 de euro. Cristiano Ronaldo a evitat inchisoarea la inceputul acestui an, dupa ce a acceptat sa plateasca 19 milioane de euro.

Neymar este acum cel anchetat pentru milioanele de euro primite de la Barcelona si Paris Saint-Germain. Agentia a cerut actele intocmite intre Barcelona si brazilian, incercand sa afle daca acesta si-a declarat veniturile. Neymar a primit peste 64 de milioane de euro de la catalani.

Conform SPORT ES, Fiscul spaniol le-ar fi cerut celor de la Paris Saint-Germain toate documentele dintre clubul francez si brazilian. Acestea ar trebui sa arata cat a incasat Neymar de la PSG, iar suma ajunge in jurul a 40 de milioane de euro.VIDEO PROTVPLUS.RO

Transportatorii protestează și amenință că vor opri activitatea. Restricții de trafic
BRAT