Franta

Neymar nu scapa! Dupa Messi si Cristiano Ronaldo, brazilianul are acum probleme cu Fiscul! Ce se intampla cu starul lui PSG!

Neymar, pe urmele lui Messi si Cristiano Ronaldo.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Martie 2019, 12:37
Data actualizarii: Luni 11 Martie 2019, 12:41

Brazilianul si-ar fi dorit sa fie pe urmele lui Leo Messi si Cristiano Ronaldo din punct de vedere sportiv, insa Neymar are si el acum probleme cu Fiscul spaniol.

Leo Messi a platit 2 milioane de euro catre statul spaniol, in timp ce tatal sau a achitat o amenda de 1.395.000 de euro. Cristiano Ronaldo a evitat inchisoarea la inceputul acestui an, dupa ce a acceptat sa plateasca 19 milioane de euro.

Neymar este acum cel anchetat pentru milioanele de euro primite de la Barcelona si Paris Saint-Germain. Agentia a cerut actele intocmite intre Barcelona si brazilian, incercand sa afle daca acesta si-a declarat veniturile. Neymar a primit peste 64 de milioane de euro de la catalani.

Conform SPORT ES, Fiscul spaniol le-ar fi cerut celor de la Paris Saint-Germain toate documentele dintre clubul francez si brazilian. Acestea ar trebui sa arata cat a incasat Neymar de la PSG, iar suma ajunge in jurul a 40 de milioane de euro.

CITESTE SI

Modifică setările cookies