Gabi Balint prezinta "colectia de toamna"

GABI BALINT - FOTOMODEL DE TOP
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 August 2007, 17:48
Data actualizarii: Sambata 11 August 2007, 17:48
Hagi isi pregateste costumul de gala pentru Champions League, dar prietenul Balint i-a luat-o inainte. Daca Steaua mai are un tur de trecut, Balint e sigur ca va fi pentru al doilea an la rand in Liga, la Pro TV, asa ca si-a pregatit garderoba de toamna.

Balint a stat cuminte la poze si a respectat cu strictete indicatiile fotografului. La sedinta foto pentru noul numar al revistei Promotor, Balint poveste cum a cheltuit primii bani castigati in fotbalul spaniol: "M-am dus la un magazin scump atunci. Am cheltuit 1000 de dolari pe o pereche de blugi, o geaca si o curea. A doua zi cand am intrat in vestiar imbracat din cap pana in picioare nou, tot vestiarul a inceput sa aplaude", povesteste Balint.

Chiar si dupa ultima isprava, Balint spune ca nu are timp si nici nu-i place sa rasfoiasca revistele de moda. Fostul campion al Europei cu Steaua nu vrea un stilist personal, se descurca singur: "Sport, categoric sport. Si elegant, de exemplu la Pro TV, la Champions League, incerc sa fiu mereu elegant si sport, ca eu am facut sport", mai spune Balint.
Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!