SCANDAL in Spania! Un jucator de la Atletico si unul de la Manchester United sunt anchetati pentru BLATURI! Anuntul facut de Marca

SCANDAL in Spania! Un jucator de la Atletico si unul de la Manchester United sunt anchetati pentru BLATURI! Anuntul facut de Marca

Nu mai putin de 8 jucatori si antrenorul Javier Aguirre, actualul selectioner al Japonei, sunt anchetati pentru un meci din sezonul 2010/2011.

Spaniolii de la Marca au dezvaluit astazi numele celor anchetati pentru meciurile trucate din Spania. Politia investigheaza o partida din sezonul 2010/2011 dintre Levante si Real Zaragoza, castigata de oaspeti cu 2-1, succes care i-a ajutat sa evite retrogradarea.

Jucatorii aflati atunci la Zaragoza sunt acuzati ca au primit cate 120.000 de euro de la presedintele clubului si nu au reclamat acest lucru la departamentul anti-coruptie din Spania. Printre acestia se afla si Gabi de la Atletico Madrid si Ander Herrera, jucator transferat in aceasta vara de Manchester United.

Jucatorii Zaragozei sunt acuzati ca au primit banii pe care ar fi trebuit sa ii imparta la 12 jucatori de la Levante pentru ca acestia sa nu-si dea interesul in acel meci.

Oamenii anchetati si echipa la care se afla acum:

'Gabi' - Atletico
Ander Herrera - M. United
Leonardo Ponzio D. - River
Carlos Diogo - Zaragoza
Braulio Nobrega - Recre
Doblas - HJK Helsinki
Paulo da Silva - Toluca (Mexic)
Jorge Lopez - Cadiz
Javier Aguirre - Selectioner Japonia

Alte meciuri suspectate:
Gijon - Tenerife
Lugo - Mirandes
Constance - Hospitalet
Atletico Baleares - Sant Andreu

VIDEO PROTVPLUS.RO

Merkel a cedat în fața nemulțumirii populației. Germania ridică treptat măsurile anti-Covid
BRAT

Modifică setările cookies