Craioveanu a debutat in MODELING! A pozat alaturi de una dintre cele mai frumoase femei din Romania. VIDEO

Craioveanu a fost fermecat de Catrinel Menghia, super-modelul cu care a filmat in acest weekend. Craioveanu i-a cerut voie sotiei sale, ramasa in Spania.

Spre deosebire de Mutu, Beckham sau Ronaldo, Craioveanu a patruns in lumea modei dupa ce a terminat-o cu fotbalul. Catrinel Menghia a fost prima partenera de platou a lui Craioveanu.

"A fost superb, a fost foarte frumos, m-am simtit foarte bine. Bine, ea are mult mai multa experienta ca mine, stie sa se comporte in aceste situatii, eu sunt la inceput", spune Craioveanu.

Craioveanu vrea sa faca pereche pe platoul de filmare si cu olteanca lui, Madalina Ghenea.

Dintre fotbalisti, Madalina s-a afisat doar cu atacantul italian, Borriello.

Mutu n-a avut partenere cunoscute, dar s-a simtit bine alaturi de ele cand a filmat pentru videoclipul lui Snoop Dogg. Romanca Andreea Diaconu a aparut recent intr-o reclama cu Beckham.

Cristiano Ronaldo s-a dezbracat doar pentru logodnica lui, Irina. Cei doi sunt in cursa pentru cea mai sexy sedinta foto din 2014.

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Ovidiu Tender, primul interviu după ieșirea din închisoare. Cum și-a construit imperiul din Africa
BRAT