Romania a ramas fara selectioner la rugby! Lynn Howells si-a anuntat plecarea dupa 5 ani petrecuti pe banca tehnica: "Nu e usor"

Romania a ramas fara selectioner la rugby! Lynn Howells si-a anuntat plecarea dupa 5 ani petrecuti pe banca tehnica: "Nu e usor"

Stafful nationalei de rugby si-a anuntat demisia. Lynn Howells a parasit postul de selectioner dupa 5 ani.

Lynn Howells, Rob Moffat si Massimo Cuttitta si-au anuntat demisia de la echipa nationala de rugby a Romaniei, dupa victoria 62-12 contra Belgiei, din preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2019!

In varsta de 67 de ani, tehnicianul galez a transmis si un mesaj.

"Nu a fost o decizie usoara. Ultimii cinci ani au fost foarte frumosi, au fost ani in care am trait o frumoasa aventura sportiva alaturi de un colectiv frumos. Mi-a facut placere sa lucrez si sa coordonez un colectiv care si-a dorit intotdeauna victoria si care a fost de fiecare data dedicat obiectivului propus. Doresc mult succes echipei, o crestere in continuare a jocului si evolutii cat mai bune", a spus el.

Lynn Howells a condus nationala Romaniei la Campionatul Mondial din 2015, desfasurat in Anglia. Atunci, Romania a obtinut un succes impotriva Canadei, scor 17-15, meci considerat cea mai mare revenire din istoria competitiei.

Sub conducerea lui Lyn Howells, Romania a castigat 48 din cele 70 de meciuri disputate.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile anticaniculă implementate în București. Sunt două puncte mobile cu apă și dezinfectant, și alte șase fixe
BRAT
Modifică setările cookies