Rugby Alin Petrache Romania - Tonga Rugby

GALERIE FOTO Reacția șefului FRR, Alin Petrache, după succesul "Stejarilor" pe arena Arcul de Triumf: România - Tonga 32-20

Naționala de rugby a României a câștigat și cel de-al treilea meci din această lună, învingând Tonga cu 32-20 (13-13). 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 08:49
Data actualizarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 09:03

Președintele FRR, Alin Petrache, a evidențiat după meci câteva repere ale succesului de pe Stadionul Arcul de Triumf. Fost căpitan al naționalei, Petrache a enumerat câteva schimbări care arată că prima reprezentativă are continuitate și viitor.

"Toamna se numără ... Stejarii! România a învins și Tonga și a reușit un parcurs excelent în această toamnă. 9 debutanți în trei meciuri. 10 schimbări față de meciul trecut. 2 stranieri au evoluat astăzi pentru România, restul fiind sportivi din campionatul intern. 3 victorii din 3 posibile. Anul viitor jucăm calificarea la Cupa Mondială. Mulțumim tuturor celor care ne sunt aproape. Hai România!", a scris Alin Petrache, pe pagina sa de Facebook.

În partida test World Rugby care a avut loc pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf, disputată fără spectatori, Stejarii au condus majoritatea timpului pe tabelă, alternând momentele bun de atac cu o apărare excepțională care i-a întors de multe ori pe tongani aflați la o palmă de terenul nostru de țintă.

Fără jucătorii care evoluează în străinătate, excepție făcând căpitanul Cristi Chirica și pilierii Costel Burțilă și Dorin Tică, dar și fără componenții echipei Baia Mare, aflați în turneu cu clubul în Africa de Sud, România pornea cu șansa a doua în acest meci. Un meci în care au debutat trei jucători Andrei Toader, Bogdan Doroftei și Sioeli Lama, scrie site-ul FRR.

România câștigă pentru a doua oară în fața celor din Tonga și termină acest an competițional cu o victorie reușind să câștige toate cele trei meciuri disputate în luna noiembrie, când a întâlnit Uruguay, Țările de Jos și ieri Tonga.

Fotografii: FRR

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!