Pasajul Baneasa a facut primele victime: Romania, fara antrenor si capitan la conferinta de presa pentru meciul cu Fiji!

Autor: Sport.ro
Vineri 27 Noiembrie 2009, 16:31
Pasajul Baneasa a facut primele victime: Romania, fara antrenor si capitan la conferinta de presa pentru meciul cu Fiji!

Antrenorul Romaniei, Serge Lairle si capitanul Sorin Socol nu au mai ajuns la conferinta de presa organizata de Federatia Romana de Rugby inaintea meciului cu selectionata statului Fiji, fiind blocati in trafic.

Presedintele Federatiei Romane de Rugby, Alin Petrache, a scuzat absenta lui Sorin Socol, sustinand ca acesta este blocat in trafic. "Ne cerem scuze pentru intarzierea capitanului nostru Sorin Socol, dar este prins in trafic, stiti foarte bine cum se circula la intrarea in Bucuresti, la Baneasa", a spus Petrache.

Conferinta de presa, care a inceput cu aproximativ 20 de minute intarziere, tocmai pentru ca Sorin Socol sa poata fi prezent, a durat aproximativ 30 de minute insa nici capitanul si nici antrenorul Serge Lairle nu au mai ajuns la intalnirea cu reprezentantii mass-media, desi fusesera anuntati in invitatia facuta de conducerea Federatiei Romane de Rugby.

Delegatia Romaniei se afla in cantonament la Izvorani, urmand sa facs deplasarea la Bucuresti sambata, cu doua ore inaintea partidei.

Partida test dintre Romania si slectionata statului Fiji se va disputa sambata, de la ora 17.00, pe stadionul "Arcul de Triumf".

Românii explică de ce pleacă din țară. Până în 2060, am mai putea rămâne doar 12 milioane
BRAT