Fiji Cupa Mondiala de Rugby Josua Tuisova Sam Matavesi Seremaia Baï Rugby

FOTO ȘI VIDEO Fiji, marea surpriză de la Cupa Mondială de rugby, lovită de al doilea deces în decurs de doar câteva zile!

Naționala din Pacific întâlnește Anglia în sferturile de finală ale CM de rugby.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Octombrie 2023, 09:42
Data actualizarii: Joi 12 Octombrie 2023, 09:48

Jucătorul echipei Insulelor Fiji, Sam Matavesi, este incert pentru meciul împotriva Angliei, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, de duminică, după ce a trebuit să se întoarcă în ţara sa natală în urma decesului tatălui său.

Antrenorul Seremaia Baï a declarat miercuri că Matavesi s-a întors marţi în Anglia, unde s-a născut.

Fiul lui Josua Tuisova și tatăl lui Sam Matavesi au decedat pe parcursul Cupei Mondiale

Este al doilea deces care afectează echipa Fiji de la Cupa Mondială, după moartea fiului de 7 ani al lui Josua Tuisova. Dar Tuisova a ales să rămână cu echipa naţională şi să fie prezent la înmormântarea fiului său în Fiji.

Tatăl lui Sam, Sireli Matavesi, a fost la rândul său jucător de rugby şi s-a stabilit în Cornwall (sud-vestul Angliei) după ce a făcut un turneu în anii 1980. Cei trei fii ai săi au excelat, de asemenea, în acest sport, Sam şi fratele său Josh fiind selecţionaţi în echipa naţională.

O decizie finală cu privire la posibilitatea ca Sam Matavesi, în vârstă de 31 de ani, să joace împotriva Angliei va fi luată în următoarele două zile, a precizat Seremaia Bai.

news.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!