Rusia si Scotia au reusit scorurile serii, dar meciul VEDETA a fost cel al Ungariei! GOL FABULOS al ungurilor si o gafa de arbitraj URIASA | VIDEO

Rusia si Scotia au reusit scorile serii, insa meciul Ungariei cu Azerbaijan a oferit cele mai interesante momente ale acestei etape a preliminariilor.

Ungaria a castigat doar cu 1-0 pe teren propriu dupa un gol magnific reusit de Korhut in minutul 10. Oaspetii din Azerbaijan au reusit sa dea lovitura in minutele de prelungiri, dar golul azerilor a fost anulat incredibil pentru un motiv stiut doar de brigada de arbitri.

Arbitrul Higler din Olanda a dictat hent, insa reluarile TV au demonstrat clar ca golul celor din Azerbaijan a fost perfect regulamentar. Pana si selectionerul Ungariei, Marco Rossi, a crezut ca totul este pierdut si si-a pus mainile in cap, dar arbitrii l-au salvat.

Prin aceasta victorie, Ungaria se mentine in cursa pentru calificare, cu 12 puncte, la doua puncte in spatele liderului Grupei E, Croatia.

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Statistici după primul tur. Cum și-au împărțit candidații țara și cine a votat pentru ei
BRAT