Preliminarii Euro 2012

Apostol INTRA cu Dinamo, accidentarea NU este grava! Lacatus: "Va sta 2-3 zile!"

Accidentarea lui Apostol NU este atat de grava pe cat se credea! FRANTA - ROMANIA este LIVE HD la PRO TV si www.sport.ro de la 22:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Octombrie 2010, 21:26
Data actualizarii: Sambata 09 Octombrie 2010, 21:39

"Este o contuzie la piciorul la care a fost operat. Accidentarea il va tine departe oar 2-3 zile. Nu sunt selectioner ca sa spun cat de importanta este absenta lui Apostol din echipa Romaniei. Eu imi doresc sa vad cat mai multi jucatori de la Steaua evoluand", a spus Marius Lacatus la Sport.ro.

"Avem nevoie de curaj, de forta, dar mai ales de minte. Franta are multi jucatori extreme de valorosi la nivel individual, doar printr-un effort colectiv mare am putea sa-I batem", crede antrenorul Stelei.

"Daca ne gandim ca Franta nu este o echipa de batut, mai bine nu ne mai prezentam. Este bun si un egal, insa nu asta este atitudinea cu care trebuie sa intram pe teren", a mai spus Lacatus.

"Nu este atat de grava accidentarea. Este o contuzie puternica, dar este recuperabil intr-un timp util. E aproape imposibil sa joace cu Franta, dar nu va lipsi tot turul. Nu stiu daca va fi indisponibil o zi, trei sau cinci, dar nu este atat de grav incat sa lipseasca tot sezonul. Sunt sanse ca el sa fie pe teren cu Dinamo. E doar o contuzie puternica", a declarat directorul sportiv al Stelei, Narcis Raducan la Sport.ro.


 

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies