Messi a rupt tacerea si a raspuns acuzatiilor ca face selectia si numeste selectionerii la nationala
Miercuri 08 Noiembrie 2017, 18:28

Messi a rupt tacerea si a raspuns acuzatiilor ca face selectia si numeste selectionerii la nationala

Leo Messi se afla la Moscova, unde va intalni nationala Rusiei intr-un meci amical. Acesta a acordat un interviu pe larg televiziunii argentiniene TyC Sports, el abordand mai multe subiecte.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Capitanul nationalei Argentinei a vorbit pentru o televiziune din tara natala inaintea partidei amicale dintre nationala condusa de Jorge Sampaoli si Rusia, de pe stadionul Luzhniki.

Messi a vorbit despre entuziasmul generat de prezenta la un Campionat Mondial, dar si despre rautatile spuse la adresa sa. El a raspuns acuzatiilor potrivit carora face selectia si numeste antrenorii la nationala Argentinei.

"Am auzit multe minciuni, potrivit carora eu imi chem prietenii la nationala si pun selectioneri... Nu este nimic adevarat", a spus el.

Messi a dezvaluit ca urmeaza sa discute cu Diego Maradona si a recunoscut: "Nationala a avut o perioada grea, au fost multe lovituri primite, dar avem un grup unit si o relatie foarte buna. Jucam impreuna de multa vreme si aparam tricoul Argentinei, incercam sa ne ajutam atat pe teren, cat si in afara lui", a mai spus el.

"Sa spui despre un fotbalist ca e chemat la nationala pentru ca este prietenul lui Messi este lipsa de respect pentru el. Este un lucru foarte urat si este o mare minciuna", a adaugat Leo Messi.

Messi a mai spus ca si-a dedicat viata fotbalului, dar a vorbit si despre relatia cu tatal sau.

"Eu mi-am dedicat viata fotbalului, este lucrul pe care il iubesc. Tatal meu este intotdeauna cel mai critic om cu care discut. Desi in ultima vreme a lasat-o mai moale. Vorbesc intotdeauna despre fotbal cu el si ma ajuta mult", a mai spus Messi.

In final, Messi a spus ca nu stie ce ii rezerva viitorul, dar ca i-ar placea sa mai joace o data pentru Newell's Old Boys.0 comentarii
Indicele Robor la 3 luni a crescut. E la cel mai mare nivel din ultimii 3 ani şi jumătate." Vremea dobânzilor mici s-a dus"
BRAT