Albania Israel preliminarii CM 2018 Preliminarii CM 2018

Alerta terorista inaintea unui meci din preliminariile CM: partida a fost MUTATA de urgenta, dupa ce patru presupusi jihadisti au fost retinuti

Ora Exacta in Sport, in fiecare dimineata, de luni pana vineri, de la 10:45, si in weekend de la 16:00

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Noiembrie 2016, 17:52
Data actualizarii: Marti 08 Noiembrie 2016, 18:07

Partida dintre Albania si Israel, din grupa G a preliminariilor pentru CM 2018, programata sambata, a fost mutata de urgenta.

Presa din Albania, dar si din Israel noteaza ca meciul a fost mutat de la Shkoder la Elbasan, totul dupa ce agentiile secrete de securitate, incluzand Mossadul, au retinut patru suspecti avand presupuse legaturi cu gruparea terorista Stat Islamic.

Jerusalem Post noteaza ca lotul national al Israelului a fost insotit in Albania de 15 agenti ai Mossad, serviciul secret israelian temandu-se de un atac terorist in Albania.

Jucatorii israelieni resimt tensiunea, mai noteaza sursa citata.

"Exista o oarecare temere. Acum, nu suntem chiar concentrati la meci, nu putem fi. Vietile noastre sunt mai importante decat fotbalul, insa eu sper ca totul sa fie in regula. Era mai bine daca am fi jucat in alta tara, pe teren neutru", a spus un jucator israelian, al carui nume nu a fost dezvaluit.

Israel are sase puncte din noua posibile in grupa de calificare, dupa ce a pierdut in fata Italiei si a castigat cu Macedonia si Liechtesnstein.

Albania are si ea tot sase puncte, invingand aceleasi tari, Macedonia si Liechtenstein, si pierzand cu Spania.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!