Cota imensa pentru scor corect! Un roman a nimerit rezultatul la derby-ul Steaua - Dinamo! Cat a castigat: FOTO

Cota imensa pentru scor corect! Un roman a nimerit rezultatul la derby-ul Steaua - Dinamo! Cat a castigat: FOTO

►Sport.ro prezinta: Debutul lui Benny in Glory, vineri 21:00! De la 22:00, debutul lui Arnold in WWE: Hasta la wrestling, baby!

Rivalitate, tensiune, incrancenare, spectacol! Adica Steaua - Dinamo! Derby-ul dintre cele doua echipe bucurestene genereaza de fiecare data o emulatie de nedescris printre fanii ros-albastri si cei din Stefan cel Mare, acestia visand la un scor fluviu impotriva rivalilor.

Acest lucru s-a intamplat si aseara, cand suporterii celor doua echipe anticipau victorii la scor ale favoritilor. Putini au avut insa curajul sa si parieze pe acest lucru.

Un bucurestean nu s-a ferit si a decis sa mizeze la o agentie de pariuri pe rezultatul corect, acesta prevazand o victorie cu 5-2 a Stelei. Desi foarte multi oameni de fotbal se declarau rezervati in privinta scorului, mai ales dupa ce Dinamo a reusit sa produca o mare surpriza in Ghencea, furand un punct echipei lui Reghecampf, suporterul a mers pe scorul corect, prinzand o cota de 185.0

Inspirat in alegerea scorului corect, omul nu a fost la fel si cand a fost vorba de miza, acesta "bagand" doar 4 lei pe bilet.

Chiar si asa, suporterul s-a ales cu putin peste 700 de lei, o suma buna in comparatie cu cea mizata.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Miniştrii de Externe din UE, cu excepţia Ungariei, cer un armistiţiu între Israel şi Hamas
BRAT
Modifică setările cookies