Alegerea lui Razvan Burleanu a fost contestata OFICIAL! Cand poate afla noul sef de la FRF ca nu are dreptul sa conduca Federatia

Alegerea lui Razvan Burleanu a fost contestata OFICIAL! Cand poate afla noul sef de la FRF ca nu are dreptul sa conduca Federatia

►Sport.ro prezinta: Debutul lui Benny in Glory, vineri 21:00! De la 22:00, debutul lui Arnold in WWE: Hasta la wrestling, baby!

UPDATE | Adrian Ratiu, jurist AJF Giurgiu:

"Avem o problema pentru ca noi actionam din anumite informatii. Nu am vazut listele cu voturi. Listele tinute de actuala conducere a FRF si nu prea vor sa aiba nimeni acces la ele, sa se vada cum s-a votat, cine a votat. Noi speram sa obtinem acest gest prin instanta."


UPDATE | Viorel Leseanu, presedinte AJF Giurgiu:

"Nu stiu care va fi raspunsul, dar sunt si eu curios. Si noi avem statute la AJF. Sunt presedinte de atatia ani si niciodata nu mi-a placut sa nu respect statutul. Asta este actul legal dupa care trebuie sa mearga o activitate. Atat timp cat s-a facut aceasta greseala, eu consider ca nu poate fi legala. Acum ramane ca legiuitorul sa spuna care este treaba. Eu nu am nimic, nici cu conducerea federatiei, eu am contestat doar valabilitatea alegerilor", a afirmat Leseanu. (MEDIAFAX)


UPDATE | Reactia lui Razvan Burleanu:

"Nu am cunostinta despre acest demers. Nu exista la Federatie niciun fel de instiintare oficiala pe aceasta tema, dar este dreptul fiecarui membru afiliat sa inainteze o contestatie."

"Stiu ca pe data de 1 mai este fixat un termen in instanta in legatura cu validarea juridica a alegerilor din 5 martie", a declarat noul sef al Federatiei pentru Gazeta Sporturilor.


AJF Giurgiu a contestat oficial alegerea lui Razvan Burleanu in functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal.

Presedintele AJF Giurgiu, Viorel Leseanu, a declarat agentiei de presa MEDIAFAX ca motivul contestatiei il reprezinta participarea la alegeri a cluburilor scolare, structuri de drept public care conform Regulamentului de Organizare a Activitatii Fotbalistice (ROAF) in vigoare nu aveau drept de vot.

"Am depus o contestatie la Judecatoria Sectorului 2 in numele AJF Giurgiu privind legalitatea alegerilor. In primul rand, cluburile sportive scolare, fiind cluburi de stat, de drept public, nu aveau voie sa participe la alegeri. Si se stie ca ROAF-ul prevede ca au dreptul sa participe numai cluburile sportive de drept privat. Eu am facut aceasta contestatie dupa ce am primit hotararea prin posta. Hotararea Adunarii Generale din 5 martie a fost trimisa fiecarei asociatii prin posta. Apoi am facut contestatie in jurul datei de 20 sau 21 martie, nu mai stiu exact la ce data e inregistrata", a declarat Leseanu pentru MEDIAFAX.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies