Scapa de DEZASTRU? Jucatorii Otelului si-au primit banii, toate restantele au fost achitate! Termenul limita era 31 martie

Scapa de DEZASTRU? Jucatorii Otelului si-au primit banii, toate restantele au fost achitate! Termenul limita era 31 martie

►Sport.ro prezinta: Debutul lui Benny in Glory, vineri 21:00! De la 22:00, debutul lui Arnold in WWE: Hasta la wrestling, baby!

Fosta campioana a Ligii I Otelul Galati a tremurat serios in ultima perioada pentru obtinerea licentei de participare si in viitorul sezon competitional, datoriile clubului fiind tot mai mari.

Cu procedura de insolventa demarata in urma cu mai putin de o saptamana, clubul galatean parea sortit desfiintarii, fostul presedinte Marius Stan, acum primar al orasului, dezvaluind intr-o scrisoare publica faptul ca actualii conducatori nu sunt interesati sa salveze echipa de la faliment.

Jucatorii lui Edwald Linen au avut insa parte de o mare surpriza in cursul zilei de astazi, noteaza Digisport, acestia primindu-si o parte din bani, indeajuns de mult incat restantele sa fie reduse la minim, iar clubul sa poata intocmi dosarul de licentiere.

Oficialii Otelului au achitat o parte din datoriile avute fata de jucatori pentru a nu mai intra sub incidenta legii, dar si o parte din banii pe care trebuiau sa ii vireze in conturile unor terti, astfel ca dosarul de licentiere ar putea trece in acest moment fara mari probleme, mai spune sursa citata.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor de licentiere este 31 martie, atunci cand toate cluburile din Liga 1, dar si cele angrenate in lupta pentru promovarea din liga secunda fiind nevoite sa isi trimita cererile catre FRF.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Nicușor Dan a anunțat un acord politic pe bugetul Capitalei. E posibilă convocarea unei ședințe CGMB
BRAT
Modifică setările cookies