Duckadam anunta dominatia Stelei: "Tristetea va fi mare pentru ei!" Ce spune despre posibilele oferte venite pe adesa clubului:

Duckadam anunta dominatia Stelei: "Tristetea va fi mare pentru ei!" Ce spune despre posibilele oferte venite pe adesa clubului:

►Sport.ro prezinta: Debutul lui Benny in Glory, vineri 21:00! De la 22:00, debutul lui Arnold in WWE: Hasta la wrestling, baby!

Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al Stelei, a vorbit si el astazi, "la rece", despre victoria ros-albastrilor impotriva rivalilor de la Dinamo, scor 5-2.

"A fost un spectacol agreabil, chiar spuneam inainte ca vom vedea multe goluri. M-am bazat pe faptul ca ambele echipe si-au dorit victoria si au vrut sa faca spectacol.

Si Dinamo a jucat bine pe alocuri, ei avand doua variante, dar ambele s-au dovedit in pierdere. Au jucat sus, nu s-au aparat, dar cred ca deznodamantul era acelasi daca ar fi facut-o.

Nu cred ca Balgradean a prins o zi slaba, a avut si ghinion. Nu el trebuie acuzat.

Cred ca in anii care vor urma, tristetea va fi si mai mare pentru echipele noastre, care acum spera sa castige campionatul si Cupa. Si ma refer la Petrolul, la Astra. CFR-ul nu are sanse sa mai revina in frunte, Otelul nici atat, deci daca nici Dinamo n-ar mai putea sa lupte, Steaua nu ar mai avea cu cine sa se dueleze", a spus Helmuth Duckadam la Radio Sport Total FM.

De asemenea, acesta a comentat si pe seama prestatiei unora dintre jucatorii Stelei, despre care se spune ca ar fi urmariti de echipe din strainatate: "Vom vedea ce oferte vor veni pentru jucatori, nimeni nu este de neinlocuit", a mai spus acesta.

In final, Duckadam a spus ca si-ar dori sa joace cu Astra in ultima faza a Cupei Romaniei, desi Petrolul are forta de a se califica.

"Cred ca ne vom duela cu Petrolul, dar mi-as dori Astra. Petrolul are multi suporteri, parca e mai greu sa joci impotriva lor", a incheiat acesta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies