"Samuraii exista si sunt niste romance! Mihai Mironica dupa victoria FANTASTICA a Romaniei cu Ungaria

"Samuraii exista si sunt niste romance! Mihai Mironica dupa victoria FANTASTICA a Romaniei cu Ungaria

Doamne, nu am mai vazut un asemenea meci al Romaniei in viata mea! Nu, nu de handbal, ci din orice sport!

Conduse cu 7 goluri in prima repriza, cu 6 goluri la pauza, reusind sa egaleze pentru prima oara in meci de-abia cu un minut inainte de final, marcand golul victoriei cu doua secunde inainte de final! Si cu cine, cu Ungaria? In meci decisiv la Mondial? Nici nu cred ca am trait asa ceva in realitate! Mi se pare o fantezie, un vis neverosimil!

A fost momentul de glorie al locotenentilor, al jucatoarelor de plan secund din lotul Romaniei. Extremele Seraficeanu si Iuganu au facut meciul vietii lor. Pristavita a intrat excelent in repriza a doua si a scos o multime de lovituri de la 7 metri sau a dat excelente pase decisive pentru debutanta la Mondial, Seraficeanu, care a avut un brat stang formidabil. Sunt jucatoare care aproape ca nu au existat pana acum la acest Mondial. Chiar si Denisa Dedu, un nume consacrat in nationala, a venit cu prestatia sa extraordinara in poarta din umbra Iuliei Dumanska, portarul nostru care luase prim-planul in precedenta partida, cu Muntenegru.

Si Cristina Neagu... Acest monument, nu al handbalului romanesc, ci al intregii istorii a sportului romanesc! A fost un meci atipic pentru ea, “tacuta” in ceea ce priveste golurile din actiune. Dar o excelenta pasatoare decisiva si fantastica in eficienta de la 7 metri. Senzationala stapanire de sine in momentul executarii acelui ultim 7 metri care a adus aceasta victorie ce a intrat in legenda sportului romanesc!

Intr-un moment negru in care nationala de fotbal este la pamant, gimnastica este un dezastru, rugby-ul n-a mai ajuns la Cupa Mondiala si s-a acoperit de rusine cu matrapazlacurile sale, iar handbalul a fost zguduit de scandalul de dopaj, vine acest grup de fete, condus de un selectioner jignit pe nedrept, si ne aduce o bucurie mare cat sa acopere un an de frustrari. Azi, Romania a fost Tara Soarelui Rasare!

Citeste si:Handbal


VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT