Zlatan Ibrahimovic Janne Andersson Liga Natiunilor Suedia Nations League

Zlatan Ibrahimovic a refuzat convocarea la naționala Suediei. Explicația selecționerului

Ibrahimovic nu va juca pentru Suedia în primele meciuri din Liga Națiunilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Mai 2022, 19:45
Data actualizarii: Miercuri 18 Mai 2022, 19:45

Fotbalistul echipei AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, va rata meciurile din iunie ale reprezentativei Suediei, din Liga Naţiunilor, din cauza unei accidentări, a anunţat selecţionerul Janne Andersson, potrivit AFP.

Zlatan Ibrahimovic a refuzat convocarea la naționala Suediei

“El a avut probleme cu accidentarea o perioadă şi nu a jucat prea mult la Milan, astfel că a refuzat să joace”, a spus Andersson.

Zlatan Ibrahimovic a revenit în naţionala Suediei în martie 2021, după o pauză de cinci ani.

În martie, atacantul a declarat că vrea să continue să joace fotbal internaţional cât de mult posibil.

Ibrahimovic va avea 42 de ani atunci când Suedia ar putea participa la următorul mare turneu, Euro-2024.

Suedia va juca la 2 iunie în deplasare cu Slovenia, la 5 iunie acasă cu Norvegia, în 9 iunie tot acasă, cu Serbia, şi în 12 iunie în deplasare cu Norvegia.

News.ro

Zlatan Ibrahimovic a vorbit sincer despre retragere: "Sunt aproape de linia de poartă"

Fotbalistul echipei AC Milan, care în octombrie va împlini 41 de ani, a recunoscut, într-un interviu acordat ESPN, că este "puţin speriat" de ideea retragerii.

"Sunt aproape de linia de poartă. Sunt puţin speriat: dacă trebuie să mă opresc, ce să fac? Care ar fi următorul capitol? Cunosc diversele posibilităţi, aş putea face multe lucruri, dar nu ştiu dacă aş putea găsi în altă parte adrenalina pe care o am acum pe teren. Încerc să amân linia de finiş, jucând şi dând goluri. Evident ca să continui să joc trebuie să fiu bine fizic, trebuie să fiu capabil s-o fac, trebuie să pot să joc de plăcere.

Nu are rost să joci dacă suferi prea mult, este mai bine să fii realist şi să-ţi spui: 'Este suficient'. Şi începi un nou capitol. Dacă te concentrezi însă pe asta, nu te concentrezi pe celelalte. În mintea mea nu e aşa ceva. Dacă m-aş gândi la retragere, n-aş fi în stare să-mi ajut coechipierii şi să mă ajut pe mine să fac ce vreau.

 

Fotbaliştii urmează în fiecare zi acelaşi program, iar eu fac asta de 25 de ani. Eşti ca un soldat. Sunt aproape de această linie, dar încă n-a venit momentul", a declarat atacantul suedez, potrivit Agerpres.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!