Italia

Zlatan Ibrahimovic a vorbit sincer despre retragere: "Sunt aproape de linia de poartă"

Zlatan Ibrahimovic admite că este aproape de momentul retragerii, însă nu este pentru moment pregătit să fac acest pas.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Mai 2022, 18:44
Data actualizarii: Miercuri 04 Mai 2022, 18:45

Fotbalistul echipei AC Milan, care în octombrie va împlini 41 de ani, a recunoscut, într-un interviu acordat ESPN, că este "puţin speriat" de ideea retragerii.

Zlatan Ibrahimovic a vorbit sincer despre retragere: "Sunt aproape de linia de poartă"

"Sunt aproape de linia de poartă. Sunt puţin speriat: dacă trebuie să mă opresc, ce să fac? Care ar fi următorul capitol? Cunosc diversele posibilităţi, aş putea face multe lucruri, dar nu ştiu dacă aş putea găsi în altă parte adrenalina pe care o am acum pe teren. Încerc să amân linia de finiş, jucând şi dând goluri. Evident ca să continui să joc trebuie să fiu bine fizic, trebuie să fiu capabil s-o fac, trebuie să pot să joc de plăcere.

Nu are rost să joci dacă suferi prea mult, este mai bine să fii realist şi să-ţi spui: 'Este suficient'. Şi începi un nou capitol. Dacă te concentrezi însă pe asta, nu te concentrezi pe celelalte. În mintea mea nu e aşa ceva. Dacă m-aş gândi la retragere, n-aş fi în stare să-mi ajut coechipierii şi să mă ajut pe mine să fac ce vreau.

Fotbaliştii urmează în fiecare zi acelaşi program, iar eu fac asta de 25 de ani. Eşti ca un soldat. Sunt aproape de această linie, dar încă n-a venit momentul", a declarat atacantul suedez, potrivit Agerpres.

În acest sezon, Ibrahimovic are opt goluri în cele 21 de meciuri de campionat în care a fost folosit, în unsprezece partide fiind titular.

AC Milan este lider în Serie A, cu un avans de 2 puncte faţă de marea rivală Inter Milano, când mai sunt doar trei etape.

Zlatan Ibrahimovic, așteptat în firma lui Mino Raiola, după decesul impresarului

Celebrul impresar Mino Raiola a murit, sâmbătă, la vârsta de 54 de ani.

Printre jucătorii deținuți de Mino Raiola s-au numărat Erling Haaland, Matthijs De Ligt, Gianluigi Donnarumma, Paul Pogba, Marco Verratti sau Zlatan Ibrahimovic, iar presa din Italia a oferit primele informații referitoare la persoana care ar urma să se ocupe de destinele fotbaliștilor după decesul celebrului impresar.

În ultimele luni, de negocierile anumitor jucători deținuți de Mino Raiola, inclusiv Erling Haaland, s-a ocupat avocata braziliană Rafaela Pimenta, care ar urma să joace în continuare un rol activ.

Totuși, firma de impresariat ar urma să fie condus de Vincenzo Raiola, vărul lui Mino, anunță TMW, care explică: "Dorința familiei Raiola, în special cea a copiilor care acum își termină studiile și ar putea juca un rol important în viitor, este ca agenția să fie încredințată vărului Vincenzo Raiola, cel care l-a urmărit pas cu pas pe Mino la negocieri în ultimii 15 ani".

Mai mult, italienii anunță că în firma de impresariat ar putea fi implicat și Zlatan Ibrahimovic, fotbalistul lui AC Milan, care avea o relație foarte apropiată cu agentul: "Din vara următoare, după moartea lui Mino Raiola, Ibrahimovic ar putea avea un rol de imagine în cadrul agenției", a mai scris sursa citată.

Modifică setările cookies