Christoph Daum preliminarii euro 2024 Nationala

„Sunt convins că se va califica la EURO 2024!” Christoph Daum a mers pe Arena Națională pentru a susține România! Jucătorul pe care l-a lăudat 

România - Belarus este al doilea meci al „tricolorilor” din preliminariile Campionatului European din 2024. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 28 Martie 2023, 21:21
Data actualizarii: Marti 28 Martie 2023, 21:22

„Tricolorii” joacă pe Arena Națională duelul cu Belarus și caută să obțină încă o victorie. Pentru partida de marți seară Federația Română de Fotbal a adus un invitat de marcă la meci, fostul selecționer Christoph Daum a venit să susțină naționala României de fotbal. Neamțul care a stat pe banca naționalei a spus că simte că s-a „întors acasă”. 

Christoph Daum: „Suntem într-o poziție în care vom urca!” 

Tehnicianul a vorbit despre naționala României folosind formularea „noi” și a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Răzvan Marin, fotbalist pe care l-a debutat la echipa națională. 

„E de parcă m-am întors acasă, de parcă am fost ieri aici. A fost o primire căludroasă, e bine să mă aflu aici, să o susțin pe România în calificarea către Europeanul de anul următor. 

Ce e important pentru mine e atmosfera pozitivă, știu că e dificil să pierzi primul meci, ești favorit, toți se așteaptă să câștigi dar primul meci e greu. E important că au reușit asta cu Andorra, vom câștiga și azi cu Belarus, următoarele meciuri sunt strânse. Vreau să îmi întâmpin prietenii din România în Germania. 

Cred că acum suntem într-o poziție în care vom urca, sunt convins că România se va califica la Campionatul European și acesta va fi următorul pas pentru a reînnoi puterea României în fotbal. 

Iau doar sentimentele bune și amintirile cu mine, cele rele sunt pentru a învăța. Cred că Academia Hagi face încă o treabă foarte bună în dezvoltarea jucătorilor. România se identifică cu echipa națională, dacă rezultatele nu sunt satisfăcătoare ei ajută și susțin echipa. 

E un jucător de potențial, transferul său la Ajax, erau mari așteptările, acum joacă în Italia. Pentru mine are o carieră incredibilă în față, e o piatră de bază în echipa națională, cred că este un jucător cheie, nu doar pentru cum joacă doar, ci și pentru caracter, influențează echipa într-un mod fantastic.

Vom câștiga azi, să sperăm că Denis va marca, are această abilitate, eu zic că vom învinge cu 3-1”, a declarat Christoph Daum. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!