VIDEO „Nu știu dacă a cerut o clauză anti Stoichiță!” Iordănescu, alesul Federației! Șeful Comisiei Tehnice anunță: „Pe Boloni probabil l-au deranjat clauzele”

Federația Română de Fotbal pare extrem de aproape de a soluționa problema selecționerului României!

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 19:48
Data actualizarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 20:02

După refuzurile în lanț ale lui Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, dar și negocierile care s-au întins pe decursul mai multor săptămâni cu Ladislau Boloni, oficialii Federației Române de Fotbal au ales cine va fi noul selecționer. 

În ultimele zile, deși încă se negocia cu Boloni, au reapărut variantele Edward Iordănescu și Adrian Mutu. Fostul antrenor de la FCSB a fost favorit, datorită experienței sale. Federalii au tot purtat discuții și cu el, mașina sa a fost văzută la sediul Federației și zilele trecute, iar în cursul zilei de sâmbătă au avut loc noi negocieri. 

Reacția lui Mihai Stoichiță

Șeful Comisiei Tehnice, Mihai Stoichiță, a vorbit la finalul întâlnirii cu Edward Iordănescu și a dezvăluit detalii noi de la negocieri. Întrebat dacă viitorul selecționer a pus o clauză împotriva sa, Stoichiță a dezvăluit că nu a participat la negocieri.  

„Urmează ca marți să se finalizeze. În principiu s-au pus la punct toate lucrurile, urmează ca marți să fie acordul final. Clauzele sunt confidențiale. Lucrurile vor fi limpezi când contractul va fi semnat și ștampilat. 

Credeți că numai treburile acestea le am? Mai am și altele de făcut decât de discutat și negociat. De pe 27 noiembrie a început cu prima întâlnire cu Gică Hagi. Eu zic că marți se va finaliza. 

Nu știu dacă a cerut o clauză anti Mihai Stoichiță, e treaba lor, eu nu particip la negocieri. Nu mă deranjează absolut nimic pe mine. 

Boloni probabil va organiza o conferință de presă în care va explica punctul de vedere. Am primit un răspuns din partea lui. Presupun că l-au deranjat clauzele din contract”, a declarat Mihai Stoichiță la finalul întâlnirii. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!