„Nu găsim patru jucători constanți la națională!” Un fost internațional român, cuvinte dure despre „tricolori”

Romania - Grecia Razvan Rat tricolorii Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Martie 2022, 11:02
Data actualizarii: Sambata 26 Martie 2022, 11:10

Naționala României, înfrângere în fața Greciei, scor 0-1. A fost meciul de debut al selecționerului Edi Iordănescu.

Iordănescu jr. și-a făcut debutul cu o înfrângere la naţionala de fotbal a României, 0-1 (0-1) cu Grecia, vineri seara, într-un meci amical care a avut loc pe Stadionul Steaua din Bucureşti.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Andreas Bouchalakis (39), cu capul, din centrarea lui Limnios.

Raț, îngrijorat de viitorul naționalei

Răzvan Raț a vorbit despre situația naționalei și arătat dezamăgit de faptul că postul de fundaș stânga, pe care el pusese monopol în perioada de activitate, acum nu-și mai găsește un ocupant constant.

„Eu nu mă mai apuc! Din păcate, nu am găsit niciun jucător care să fie constant, cu tot respectul pentru ei. Jucători am tot avut pe postul respectiv (n.r. – fundaș stânga), cu evoluții mai bune sau mai rele.

Dar una peste alta, ne dorim jucători constanți. Cum a zis și Edi Iordănescu, nimeni nu e bătut în cuie la națională. Acum nu putem numi nici măcar 4 jucători care să fie ficși la echipa națională. Încercăm foarte multe variante și continuăm să sperăm. Nu prea avem de ales”, a spus Răzvan Raț, pentru DigiSport.

România va juca următorul meci de pregătire în data de 29 martie, cu Israelul, în deplasare (Netanya, ora 20:45), în timp ce Grecia va juca un meci amical cu Muntenegru, în deplasare, pe 28 martie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!