MIhai Stoichita Andrei Ivan Ianis Hagi Nationala

„Iordănescu e vreun ranchiunos sau cum?” Reacția FRF după discuțiile create de neconvocările lui Ianis Hagi și Andrei Ivan 

România începe campania de calificare la Campionatul European din 2024, în deplasare cu Andorra. Meciul se vede LIVE TEXT pe www.sport.ro de la 21:45.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 25 Martie 2023, 18:06
Data actualizarii: Sambata 25 Martie 2023, 18:09

În ultima săptămână au existat numeroase discuții în legătură cu lotul convocat de Edward Iordănescu pentru acțiunea din luna martie, după ce Ianis Hagi (24 ani) și Andrei Ivan (26 ani) nu au fost convocați. În acest sens, selecționerul a fost dur criticat. 

Gică Hagi s-a arătat indignat de absența numelui fiului său și de pe lista preliminară a stranierilor, în timp ce absența lui Ivan a surprins în contextul în care este golgheterul Universității Craiova și se află într-o formă bună. Selecționerul a răspuns comentariilor apărute, motivându-și decizia de a nu-l chema pe Ianis la națională. 

Mihai Stoichiță, concluzii în cazurile Ianis Hagi și Andrei Ivan 

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a vorbit despre situația care a împărțit lumea fotbalului românesc în două. Oficialul FRF a declarat că Ianis va fi un jucător de bază pentru naționala României când va fi recuperat complet, în vreme ce convocarea lui Ivan depinde de prestațiile sale. 

„Am înțeles că s-a reglat cu Ivan și cu Ianis, cred că e concludent ce s-a spus. Ianis va fi unul dintre pilonii naționalei când va fi recuperat sută la sută. Ei fac prognoza și pentru sezonul următor și se bazează și pe Ianis. La Ivan e opțiunea antrenorului și nu comentez, asta e viața.

Uneori trăim situații din astea, așa cum au mai fost și alte situații la națională. Iordănescu e vreun ranchiunos, sau cum? Nu. Probabil se vor regla de la sine, în funcție de cum va evolua Ivan. Sunt oameni de fotbal, care pot regla lucrurile din mers”, a declarat Mihai Stoichiță conform digisport.ro


Conferința de presă a lui Edward Iordănescu înainte de Andorra - România pe www.sport.ro

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!