VIDEO „Eu nu voi mai fi selecționerul naționalei!” Edward Iordănescu a anunțat condițiile plecării de pe banca tehnică a 'tricolorilor' 

Andorra - România se vede LIVE TEXT pe www.sport.ro sâmbătă, de la 21:45! 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Martie 2023, 20:37
Data actualizarii: Vineri 24 Martie 2023, 23:00

Naționala României se pregătește de primul meci din preliminariile Campionatului European din 2024, duelul din deplasare cu Andorra. Deși grupa „tricolorilor” este considerată ca fiind una accesibilă, Edward Iordănescu și-a avertizat jucătorii să nu trateze cu superficialitate meciurile. 

Selecționerul a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu Andorra, iar acolo a spus clar că va părăsi banca tehnică a echipei naționale dacă nu se va califica la Campionatul European din 2024, care se va disputa în Germania. Tehnicianul a precizat că aceasta este condiția din contractul pe care l-a semnat. 

Calificarea sau nimic pentru Edward Iordănescu 

Totodată, antrenorul a precizat că se așteaptă la o susținere cât mai mare pentru echipa națională, punctând că se bucură să audă că „tricolorii” vor avea mulți fani alături în meciul din startul preliminariilor. 

„Dacă România nu va fi la EURO, eu nu voi mai fi selecţionerul naţionalei. Asta spune contractul, asta mi-am asumat. Vă garantez că mâine vom avea mult de tras, trebuie să fim concentraţi, trebuie să fim atenţi. 

Andorra e o echipă cu inimă mare, care știe să sufere, echipă care se sacrifică, echipă care a produs rezultate care ne-au atras atenția. Mă gândesc la 2-1 pierdut foarte greu în Ungaria, în perioada în care Ungaria făcea ravagii ca să spun așa în grupa ei, mă gândesc și la 1-4 cu Polonia, dar Andorra cu cartonaș roșu în minutul 1 și marcând Poloniei, cu garnitura completă în frunte cu Lewandowski, în inferioritate numerică. 

Mă bucură extrem de tare informaţia pe care o am, că vor fi mulţi români în tribune. Avem o datorie pentru ei. Nu sunt de acord cu cei care spun că e o grupă accesibilă. Suntem acasă de 8 ani de zile.

Da, avem o şansă. Cât de mare? Depinde de noi. Referitor la planul tactic, e clar că avem capacitatea de a aduce elemente noi de la un meci la altul”, a declarat Edward Iordănescu la conferință. 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!