Gabi Balint edward iordanescu nationala romaniei Nationala

„Când am primit vestea nu a fost plăcut deloc”. Ce l-a enervat pe Gabi Balint cel mai tare în acest an

Fostul jucător de la Steaua București a descris momentul care l-a făcut să se enerveze cel mai mult.

Vali Andronescu
Data publicarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 18:27
Data actualizarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 18:26

Naționala României nu a reușit să treacă mai departe în Nations League, ba dimpotrivă, reprezentativa dirijată de selecționerul Edward Iordănescu a terminat pe ultima poziție Grupa 3 din competiție.

„Când am primit vestea nu a fost plăcut deloc”. Ce l-a enervat pe Gabi Balint cel mai tare în acest an

Iar asta l-a enervat cel mai tare pe Gabi Balint în acest an, care a spus că sunt doar rezultate negative în ce privește naționala și că îl apasă destul de mult.

„Sunt multe lucruri care mă enervează. Noroc că sunt ardelean și îmi trece repede. Ce putea să mă enerveze? Cel mai mult m-a enervat că am terminat pe ultimul loc în Liga Națiunilor cu echipa națională.

Păcat că nu reușim să ne ridicăm deloc. Păcat că sunt numai rezultate negative și lucrul ăsta ne doare, îi doare pe toți suporterii, pentru că toată România își dorește să revadă echipa națională mai sus, unde a fost și să aibă rezultate.

Asta cred că m-a enervat cel mai tare, când am primit vestea că am retrogradat cu o ligă mai jos. Nu a fost plăcut deloc. Mămăliga Națiunilor, da”, a spus Gabi Balint, potrivit Digi Sport.

România încheie anul pe locul 40 în clasamentul FIFA

Selecţionata României a coborât un loc faţă de octombrie şi va încheia anul pe locul 40 în clasamentul mondial al echipelor feminine de fotbal, publicat vineri de FIFA.

În martie, România se afla pe poziţia a 42-a în ierarhia mondială, dar a urcat câte o treaptă în iunie (41), august (40) şi octombrie (39), acum revenind la nivelul pe care îl avea în august după înfrângerile înregistrate în noiembrie, 0-6 cu Polonia în deplasare şi 1-2 cu Cehia acasă.

Echipa Statelor Unite se menţine în fruntea clasamentului, urmată de Germania, care a făcut rocada cu Suedia. Următorul clasament va fi publicat pe 24 martie.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!