Nationala

„Au și ei puncte slabe!” Rădoi, încrezător înaintea meciului cu Germania, de la 21:45, în direct la PRO TV și LIVE VIDEO pe sport.ro și VOYO

România o va înfrunta pe Germania la Hamburg, în runda a șaptea de calificare a Campionatului Mondial 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Octombrie 2021, 09:06
Data actualizarii: Vineri 08 Octombrie 2021, 09:18

Echipa națională trebuie să continue seria rezultatelor bune din luna septembrie, când a învins Islanda, 2-0, Liechtenstein, 2-0, și Macedonia de Nord, 0-0, pentru a mai spera la o calificare la Campionatul Mondial din 2022. 

Însă, pe 8 și 11 octombrie, de la 21:45, în direct la PRO TV și LIVE VIDEO pe sport.ro și VOYO, România va juca împotriva Germaniei și Armenia, ocupantele primelor două locuri din Grupa J, iar Mirel Rădoi e conștient că va avea o sarcină mai dificilă. Cu toate acestea, selecționerul este încrezător că elevii săi se vor motiva și vor reuși să exploateze spațiile libere lăsate de nemți. 

  • Mirel Rădoi

Pare o partidă în care jucătorii își găsesc singuri motivația și sunt foarte multe lucruri de câștigat. Nu vreau să credem că simpla noastră prezență pe teren va facilita o înfrângere la un scor cât mai limitat. Nu vreau să creadă cineva că va fi un meci ușor. Sunt sigur de asta. Nici jucătorii. Se poate întâmpla să pățim ca naționala Armeniei (când au fost învinși cu 0-6).

Nu vreau să creadă cineva că va fi un meci ușor. Germania, mai ales acum, cu Hansi Flick, e o echipă cu o medie de patru goluri pe meci, iar echipele care au jucat contra ei nu au avut niciun corner.

Cred că va fi o partidă destul de dificilă pentru noi, dar sper ca atunci când vom avea mingea să exploatăm zonele libere pe care le-am văzut la ei. Au și ei punctele slabe, sunt puține, dar sper să reușim mai mult decât celelalte echipe”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă premergătoare meciului cu Germania. 

Clasamentul Grupei J

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies