Nationala

„Am fost în postura lui Răzvan Marin de multe ori!” Stanciu a vorbit despre situația de la echipa națională

Cuvintele lui Stanciu înainte de meciurile cruciale cu Islanda și Liechtenstein.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Octombrie 2021, 20:52
Data actualizarii: Marti 26 Octombrie 2021, 21:06

România se află în fața a două meciuri cruciale pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022. Tricolorii le vor întâlni pe Islanda (11 noiembrie, de la 21:45) și Liechtenstein (14 noiembrie, de la 19:00), în direct la PRO TV și LIVE VIDEO pe www.sport.ro, în ultime două partide ale Grupei J. 

După victoria cu Armenia de pe stadionul Ghencea, 1-0, Mirel Rădoi a anunțat că nu vrea să mai continue la echipa națională, cu toate că are prima șansă de a obține locul doi și de a disputa barajul pentru Cupa Mondială din Qatar. Însă Nicolae Stanciu ( 28 ani) speră ca selecționerul să se răzgândească și să continue la cârma României.

„Pentru mine a fost un șoc, am citit în presă. Vreau să spun foarte clar două lucruri: sper ca dânsul să nu renunțe, am format un grup chiar unit care seamănă cu o familie, suntem pe o pantă ascendentă din toate punctele de vedere, din discuțiile cu dumnealui sper să se răzgândească pentru că toți ne dorim asta. Și al doilea lucru: nu o să renunț. Nu o să renunț la națională, nici nu o să renunț să cred că Mirel Rădoi va rămâne cu noi”, a declarat Nicolae Stanciu pentru playsport

Mijlocașul Slaviei Spraga a vorbit și despre declarațiile lui Răzvan Marin, de la finalul meciului cu Liechtenstein, 2-0, când i-a reproșat lui Mirel Rădoi că nu l-a folosit din primul minut. 

„Chiar nu am vorbit despre acest subiect. O să-ți explic de ce. Pentru că încerc să îl înțeleg și pe Răzvan, dar și pe mister. Eu am fost în postura lui Răzvan de mai multe ori, când eram la Anderlecht. Și știu ce simte. Dar, în același timp, când ai 25-26 de jucători la dispoziție, chiar e greu ca antrenor să alegi un prim 11 cu care să și câștigi, dar și toată lumea din lot să fie mulțumită. Și asta de fiecare dată! Știi și tu prea bine că nu a fost vorba de un conflict, pur și simplu o declarație și atât. Amândoi sunt bărbați cu personalitate, mă bucur că au rezolvat lucrurile așa cum mă așteptam și cum cred că trebuia”, a declarat Nicolae Stanciu pentru playsport.

Clasamentul Grupei J 

Modifică setările cookies