Gica Popescu edward iordanescu Federatia Romana de Fotbal FRF Nationala

„A făcut o mare greșeală! Trebuia să își depună demisia!” Gică Popescu pune tunurile pe Edward Iordănescu și conducerea FRF: „Nu știi ce e performanța!” 

Rezultatele naționalei României din Nations League au dezamăgit, asta după ce „tricolorii” au retrogradat în Liga C. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 08 Octombrie 2022, 10:43
Data actualizarii: Sambata 08 Octombrie 2022, 10:44

Naționala a remizat și a obținut o victorie în ultimele două meciuri, scor 1-1 cu Finlanda și 4-0 cu Bosnia și Herțegovina, însă din cauza rezultatelor obținute în meciurile din luna iunie a retrogradat în Liga C. „Tricolorii” au încheiat grupa pe ultimul loc, iar asta a atras numeroase critici la adresa conducerii FRF și a selecționerului. 

Gică Popescu, vehement: „Edi trebuia să își depună demisia după meciul cu Bosnia!” 

Gică Popescu a vorbit despre situația naționalei, vizibil nemulțumit de locul în care a ajuns. Fostul mare fundaș l-a criticat dur pe Edward Iordănescu, despre care a spus că ar fi trebuit să își dea demisia după victoria cu Bosnia și l-a luat la țintă și pe președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. 

„Edi a făcut o mare greșeala. Imediat după meciul cu Bosnia trebuia să îşi depună demisia. Era primul gest de normalitate pe care trebuia să îl facă. După care, putea să se așeze cu Federația la masă şi să i se zică: OK, ţi-ai dat demisia. Noi credem în continuare în tine, hai să trecem mai departe». Dar un prim gest de normalitate ar fi fost să îşi depună demisia.

L-am văzut pe Edi vorbi despre intrarea echipelor de club în play-off ca fiind o performanță. Dacă el asta crede că e performantă, atunci nu mă mir să aibă un discurs triumfător după ce batem Bosnia. 

Păi, aia e performanţă? Performanţă e ce am făcut! Când intri în play-off nu e nici măcar normalitate. Normalitate e când câștigi titlul prin România. Să spui că intrarea în play-off e performanţă... Scuze, Edi, dar nu ştii ce e performanţa.

Fotbalul nostru a ajuns într-un moment atât de dezastruos încât e nevoie de o perioadă egală cu perioada în care a ajuns la dezastru pentru a încerca să îl scoţi din această prăpastie.  Am văzut şi discursurile după dezastrul din Liga Naţiunilor. Totul e normal. Nu am văzut o asumare. Nu văd o preocupare vizavi de viitorul fotbalului românesc. Că nu se pricep, asta ştie toată lumea, dar să nu îţi asumi este un pic de laşitate”, a declarat Gică Popescu la PrimaSport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!