Miercuri 12 Septembrie 2018, 08:45

VIDEO! Reactia fantastica a lui Gica Hagi dupa golul lui Ianis DIRECT DIN CORNER! Ce a facut cand a vazut unde s-a dus mingea

Neinvinsa in grupa de calificare pentru Euro 2019, Romania este aproape de calificare.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Romania a invins ambele contracandidate la calificarea la turneul final in decurs de cateva zile - dupa 2-1 in Portugalia, a venit si succes cu 2-0 in fata Bosniei, cea care are tot 19 puncte, la fel ca Romania, insa un meci in plus disputat.

Portugalia are 16 puncte din 8 partide - astfel, 4 puncte din partidele cu Tara Galilor (12 octombrie) si Liechtenstein (16 octombrie) ar insemna calificarea de pe primul loc! Golul de 2-0 in fata Bosniei a fost reusita lui Ianis Hagi, direct din corner!

Tatal jucatorului care poarta numarul 10 la nationala de tineret si-a pus mainile in cap cand a vazut reusita lui Ianis! Si mama jucatorului a aplaudat executia superba! Reusita lui Ianis nu a fost intamplatoare.

"Din prima repriza m-am gandit sa dau la poarta din corner, dar am asteptat vantul. In repriza secunda am stiut ca vantul e de partea mea" a spus Ianis Hagi dupa partida.Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”